Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як обрати якісний рюкзак?

Автор: Мария Никулина, 06.10.2022, 10:40:51 Як обрати якісний рюкзак?
Рюкзак вже давно є гарним другом та щоденним помічником для багатьох людей. Великої популярності рюкзаки набрали завдяки своїй зручності та можливості покласти туди усе необхідне. У наш час вже існує безліч нових моделей рюкзаків на будь-який смак. Вони бувають різного кольору, розміру, дизайну та призначення. 

Різномаїття вибору сумок, рюкзаків та бананок можете знайти в інтернет-магазині https://twinsstore.com.ua/

Для того, щоб обрати свій ідеальний варіант рюкзака треба визначитись, які функції для вас пріоритетні:

  • що ви плануєте носити в рюкзаку?
  • чи потрібні мені додаткові кишені, чи функції?


Літраж міських рюкзаків, на відміну від туристичних, є невеликим, але має бути достатнім, щоб помістити у собі все найнеобхідніше, що носить із собою господар рюкзака.

Рюкзаки можуть бути як маленьких, так і великих розмірів:

  • мініатюрні(12-15 літрів). Такі зазвичай підходять для жінок і слугують гарним замінником сумці.
  • універсальні(15-20 літрів). Сюди можна помістити спортивну форму, гребінець, косметику, ноутбук та будь-які інші речі.
  • великі(20-35 літрів). Такий варіант підходить тим, хто шукає рюкзак аби носити там велику кількість речей або щось масивне.

Моделі рюкзаків також відрізняються своїм розмаїттям, але кожен повинен обирати оптимальний для себе варіант, відштовхуючись від потреб, фурнітури, розміщення кишень, кольору і таке подібне.

Для щоденного використання ми зазвичай обираємо стандартні, міські рюкзаки літраж яких ми розглянули вище. Та є моделі, які мають інше призначення.

Серед них:

  • туристичні. Такі моделі зазвичай виготовляють з доволі міцного та витривалого до стихій матеріалу: нейлону та поліестеру. Вони мають каркасну систему яка дозволяє легко переносити навіть максимально наповнений рюкзак. Туди гарно поміститься палатка, матрац, туристичне приладдя.
  • дитячі. Коли йде мова про дитячий рюкзак, перше, що спадає на думку - шкільний портфель. Це модель яка має вміщати підручники, зошити пенал та мати додаткові кишені для води та ланчу.  Не варто забувати і про існування звичних дитячих рюкзаків, меншого розміру та більш м’якого матеріалу.
  • спортивні рюкзаки. Або як їх по іншому називають велосипедні. Зазвичай вони невеликого розміру, туди можна помістити лише найнеобхідніше.

При виборі рюкзака варто зважати на усі критерії: розмір, призначення, зручність. Окрім того, зверніть увагу на модель, яка найбільше пасує до вашого стилю одягу і зможе вдало його підкреслити. Приділіть більше часу деталям, розгляньте увесь функціонал рюкзака та оцініть наскільки зручним він буде у використанні та чи влаштовує вас його літраж і кількість додаткових кишень. Важливо, щоб цінова політика також відповідала обраному варіанту рюкзака, не треба переплачувати за неякісні вироби, особливо якщо знаєте, що матеріал з якого виготовлений рюкзак довго не послугує.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 06.10.2022 | Переглядів: 702 | стиль, сумки, мода, рюкзаки

Читайте також на цю тему: