Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Традиційна українська спідниця плахта

Автор: Марія Прокопенко, 07.06.2024, 16:54:57 Традиційна українська спідниця плахта

Плахта – це традиційна українська спідниця https://malvy.store/collections/ukrayinska-spidnicya-ukrayinska-plahta, яка доповнює собою образ в національному етнічному стилі. Найчастіше такий одяг обирали для урочистих подій, виступів, фотосесій тощо. Однак сьогодні жіноча плахта може бути в тому числі частиною повсякденного вбрання, що підкреслює вашу самобутність і шану до традицій.

На нашому сайті ви можете замовити плахти, виготовлені з натуральної бавовни – легкого, щільного матеріалу, що відрізняється простотою у догляді, гіпоалергенністю та привабливим зовнішнім виглядом.

Особливості та варіанти дизайну жіночих плахт

Жіноча плахта – це зазвичай подовжена спідниця у міді або максі форматі. Найкраще такий одяг поєднується, звісно, з вишитими або базовими однотонними лляними сорочками. Сьогодні ми пропонуємо кілька різних дизайнів спідниць:

  • Однотонні плахти, оздоблені контрастними оксамитовими стрічками. Виглядають лаконічно і водночас вишукано. Виготовляються у різних кольорах.
  • Плахти з візерунками. Це переважно квітчасті мотиви, які дозволяють зробити образ більш сміливим та оригінальним. Нижня частина плахти також прикрашається оксамитовою стрічкою і може доповнюватися рюшками.


Як обрати українську спідницю плахту

Перш ніж плахти купити, ретельно вивчіть асортимент виробів, представлених на нашому сайті. Ми пропонуємо якісні пишні спідниці, які можна носити за будь-якої погоди. Натуральна тканина не парить навіть у сильну спеку і забезпечує хорошу циркуляцію повітря. А на випадок похолодань плахту завжди можна доповнити більш теплим під’юпником.

Як зрозуміти, яка саме народна плахта підійде до вашого образу? Звертайте увагу на такі основні критерії:

  • Розмір спідниці. Традиційна плахта представлена у широкій розмірній сітці, ознайомитись з якою ви можете також на нашому сайті. Ретельно проведіть заміри, аби визначити, яка плахта ідеально сяде по вашій фігурі. Важливо, аби спідниця не спадала і надійно фіксувалася, але водночас з тим не стягувала шкіру занадто сильно, викликаючи дискомфорт.
  • Дизайн та кольори. Українська національна плахта представлена у широкій колірній гамі. Ми пропонуємо моделі як у більш стриманих базових відтінках: чорний, молочний, бежевий. Так і у яскравих цікавих кольорах, що можуть стати акцентом вашого образу: глибокий зелений чи синій, насичений червоний. Окремої уваги заслуговують плахти з візерунками – квітами, розкиданими по тканині.


Де замовити якісну та стильну плахту онлайн

Замовити традиційну жіночу плахту ви можете просто зараз на нашому сайті. Всі вироби, представлені у каталозі, відрізняються оптимальним співвідношенням ціна-якість, виготовляються з щільних міцних натуральних тканин у різних варіантах дизайну та відтінків. Наші консультанти готові дати відповіді на всі питання, що вас цікавлять, допомогти підібрати плахту, яка гармонійно впишеться у ваш гардероб і стане частиною повсякденного або урочистого образу.

Національна жіноча плахта вдало довершить будь-який традиційний етнічний образ, дозволяє зробити його більш цікавим та продуманим до дрібниць. Головне правильно підібрати потрібну модель та доповнити її аксесуарами, які ви також можете придбати на нашому сайті: намистами, крайками, кишеньками тощо.

Автор: Марія Прокопенко, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info


Мода та стиль | 07.06.2024 | Переглядів: 238 | стиль, юбка, мода, плахта

Читайте також на цю тему: