Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

iPhone 13 чи iPhone 12: який краще?

Автор: Светлана Егорова, 26.07.2022, 18:15:19 iPhone 13 чи iPhone 12: який краще?
Нові iPhone 13 от iPhone 12 підкорили серця багатьох. Це саме ті смартфони, що виконані з урахуванням сучасних тенденцій, а також мають широкий і важливий користувацький функціонал. Не дивно, що більшість не може визначитися, яку саме модель новенького iPhone придбати для себе. Дві моделі заслуговують на увагу. iPhone 12 чудово підійде для тих, хто любить зручну техніку з корисною «начинкою».

iPhone 13 буде в пригоді тим, хто любить працювати на телефоні та робити знімки. У нових моделях iPhone не лише гарний та зручний дизайн, а і дуже велика кількість оновлень та функцій, які будуть корисними. Крім того, такі смартфони мають більш потужний акумулятор, більш яскравий дисплей та інші характеристики, які роблять таку техніку незамінною. 

Дізнатися більше про різницю нових iPhone можна в статті за посиланням IPhone 13. Саме тут ви зможете більше дізнатися про таку техніку і завдяки цьому обрати для себе той iPhone, який підійде найкращим чином. Також ви зможете дізнатися більше про різницю таких iPhone. 

Різниця iPhone 13 від iPhone 12

Зовні гаджети досить схожі, але мають певні відмінності: розміщення камер, колірна палітра, виїмка на передній панелі. Це якщо говорити про те, що перше впадає в очі. Якщо зануритися, то ось які відмінності ми не бачимо, але вони є:
  • у новий гаджет встановлений A15 Bionic, який має схожі характеристики зі своїм попередником А14, але працює швидше та ефективніше. Рівень машинного навчання також на високому рівні;
  • камери мають оптичну стабілізацію. Новинки також отримали покращений Smart HDR і нові стилі для редагування фотографій. У iPhone 13 реалізований режим «кіноефектів» для більш якісної зйомки;
  • вартість базової версії iPhone 12 (64 Гб) стартує з $ 699. iPhone 13 буде коштувати від $ 799, але початковий обсяг пам'яті становить вже 128 Гб.

Який саме iPhone придбати для себе – вирішуєте ви. Але перш ніж купувати, ретельно ознайомтеся з такою технікою, щоб придбати найкращий смартфон для себе.

Де придбати iPhone? 

Щоб купити iPhone для себе, варто ретельно вивчити, які саме магазини сьогодні представлені на ринку, яку техніку вони пропонують і якої якості. Це дозволить вам не помилитися й придбати для себе найкращий iPhone, який буде підходити по всім параметрам, характеристикам, а також за ціною. Вивчіть всю інформацію про ті чи інші магазини,я і пропонують сьогодні iPhone, вивчіть відгуки про їх роботу та рейтинг на ринку.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 26.07.2022 | Переглядів: 693 | гаджеты, iPhone 13, телефон

Читайте також на цю тему: