Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Ремонт квартири під ключ: види ремонту

Автор: Оксана Загороднюк, 22.07.2022, 11:25:54 Ремонт квартири під ключ: види ремонту
Психологи стверджують, що роботи зі зміни дизайну інтер'єру, що проводяться час від часу, дозволяють створити свій унікальний мікросвіт, і допомагають покращенню ментального здоров'я.

Варіантів для зміни інтер'єру може бути декілька, але найдоступнішим і звичайнішим є зміна аксесуарів для інтер'єру. У цьому випадку підбираються аксесуари в іншому стилістичному виконанні, які можуть стати "родзинкою" у вашому затишному помешканні.

Більш тривалим та витратним способом змінити дизайн кімнати є ремонт квартир під ключ. Сьогодні існує кілька видів ремонтних робіт, за допомогою яких можна змінити та перепланувати приміщення незначно або кардинально і саме такий вид ремонту вважається рекомендованим до виконання, якщо ви проживаєте у своїй квартирі вже 10 і більше років.

Найшвидшим за швидкістю проведення є косметичний ремонт, який передбачає зміну оформлення окремо взятої частини приміщення.

Залежно від необхідності, може бути змінено стиль оформлення стін або стелі, ремонтні роботи можуть бути спрямовані на зміну покриття для підлоги. Косметичний ремонт найчастіше проводять у тому випадку, якщо необхідно в найкоротші терміни переробити оформлення приміщення, освіжити його.

На другому місці за швидкістю та вартістю стоїть капітальний ремонт, який, попри назву, передбачає проведення ремонтних робіт у тій частині приміщення, де це необхідно в першу чергу.

Такий глобальний ремонт, попри усі недоліки, як то: довготривалість та доволі великий кошторис, має величезну купу переваг: 

  • ви отримаєте абсолютно оновлене помешкання;
  • якщо ви зробите перепланування у процесі ремонту, це покращить ваше життя;
  • заміна неякісної або старої проводки чи каналізації перешкодить неприємним моментам у подальшому житті

Капітальний ремонт передбачає покупку будівельних та оздоблювальних матеріалів, використання спеціалізованого обладнання.

Витратним та тривалим варіантом ремонтних робіт вважається «євроремонт», у процесі якого застосовуються новітні сучасні матеріали для обробки, використовуються новітні технології їх застосування.

Завдяки використанню сучасних методик, євро ремонт дозволяє не просто змінити оформлення приміщення до невпізнання, а й зробити його експлуатацію безпечною та довговічною.

Якщо з першим видом ремонтних робіт є можливість впоратися своїми силами, то ремонт квартири під ключ слід довірити справжнім професіоналам, які не тільки мають навички поводження з новітніми видами обладнання і матеріалів, але і знання тонкощів процесу.

Професійний ремонт квартири під ключ починається з вивчення обсягів робіт, обговорення вимог замовника, складання проєктної документації та кошторису. Після цього підбираються матеріали для проведення робіт, проводиться їх закупівля.

Вирішивши всі організаційні питання, фахівці приступають безпосередньо до процесу проведення "реконструкції" у кімнаті чи всій квартирі. Якісно проведений ремонт стане візитною карткою вашої квартири та дозволить почуватися на її території комфортно у будь-який час доби.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 22.07.2022 | Переглядів: 751 | уют, Ремонт, Стройка, дом, интерьер

Читайте також на цю тему: