Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Як обрати двокамерний склопакет?

Автор: Артем Кондратюк, 02.09.2022, 22:46:29 Як обрати двокамерний склопакет?
Осінні холоди вже з дня на день постукають у двері, тому варто вже зараз подумати про надійні та безпечні вікна, особливо тим, хто має з цим проблеми такі як до прикладу потребу склопакеті.

Залишилось розібратись як обрати склопакет, коли ти взагалі не тямиш у будівельних питаннях. Що таке двокамерний склопакет? Двокамерний склопакет повністю повторює побудову однокамерного, проте має все ж таки свої відмінності й переваги. Для отримання більш детальної інформації перед замовленням можна перейти на сайт 
https://steklinegroup.com.ua/kilkist-kamer/dvokamerni-sklopaketi/

Якщо розглядати в розрізі двокамерний склопакет:

  • всередині знаходяться 3 скла певної ширини. Мінімальна товщина 24 мм, максимальна - 52 мм;
  • вірогідність появи конденсату на вікнах мінімізують дві повітряні камери з осушувачем;
  • дистанційна рамка або по іншому спейсер. Завдяки цій деталі, компанія зможе підібрати правильну та пропорційну відстань між листами скла, від 6 ми до 24 мм;
  • первинний шар герметичної заповненості. Він потрібен для того аби волога та пил не потрапляли;
  • вторинний шар герметичної заповненості. Він укріплює міцність до ударів;
  • ширину самої внутрішньої камери;
  • вологопоглинач;

При виборі такого матеріалу для вікон важливо знати усі параметри вашого вікна, для того аби склопакет встановили правильно та якісно. Проконсультуйтеся з людиною, яка буде займатися встановленням, проговоріть усі деталі. Майстер повинен заздалегідь підготувати усі матеріали до монтажу. Якщо ви взагалі не розбираєтесь у склопакетах, що буває в переважній більшості, магазин у якому ви будете робити замовлення або фахівець, який займатиметься встановленням зможе порадити найкращий для вашої оселі варіант.

Головне самостійно не займатись встановленням, якщо ви у цьому не тямите і ваша робота не пов’язана з монтажем вікон. Ви можете перевести склопакети, пошкодитись, або встановити неправильно наражаючи себе на небезпеку. Склопакети зазвичай можна знайти в спеціалізованих магазинах для вікон. Якщо ви не маєте часу ходити магазинами, замовити в інтернеті буде гарною альтернативою. Проте, не забудьте при отриманні обов’язково перевірити цілісність та неушкодженість матеріалів.

Часто буває, що товар доставляють у неналежному вигляді. Особливо це стосується скла - його подряпати та пошкодити дуже легко, воно потребує делікатного переміщення та надійної упаковки. Понівечений склопакет буде пропускати протяги та не виконуватиме свої функції настільки наскільки потрібно.
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 02.09.2022 | Переглядів: 573 | ПВХ, окна, стеклопакет

Читайте також на цю тему: