Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Інверторні конвектори Еlectrolux: чому вони такі економні та вигідні, порівняно з іншими

Автор: Оксана Загороднюк, 10.10.2022, 17:54:20 Інверторні конвектори Еlectrolux: чому вони такі економні та вигідні, порівняно з іншими

Потужні та витривалі, а також економічні й одночасно безпечні інверторні конвектори від компанії Еlectrolux – унікальне рішення для користувачів, які потребують альтернативне теплозабезпечення. Вони однаково вигідні як додаткові системи обігріву, оскільки та основні, адже мають багато переваг, порівняно з дешевшими та лінійними системами обігріву. Саме тому ціна на конвектор Еlectrolux є дещо вищою. Але така інвестиція швидко дає ефект у грошах і додає комфортності, створює необхідний температурний режим житла чи робочого простору.

В чому головна відмінність інверторних пристроїв нагріву

Головна відмінність інверторних обігрівачів – швидка та якісна реакція на всі зміни, що відбуваються у температурному та інших режимах. На сторінці https://vashklimat.com.ua/ інтернет-магазину «Ваш Клімат» можна придбати всі різновиди інверторних та інших нагрівальних приладів і пристроїв. Тут є можливість оглянути параметри та зробити замовлення на весь спектр потрібної та актуальної кліматичної техніки та аксесуарів до неї.

Та повернемось до теми нашої розповіді, а саме про те, чому інверторні пристрої для обігріву мають суттєві переваги. Ось три найважливіших чинники, завдяки яким варто робити таке придбання:

  • інверторні нагрівачі суттєво економлять енергію;
  • раціонально та ощадливо використовують ресурс самих пристроїв;
  • можуть гнучко підлаштовуватись під вимоги користувача. 


Інверторний нагрівач оцінює теплову ситуацію за допомогою датчиків, які мають високу чутливість та постійно вимірюють температуру повітря. Якщо вона відхиляється на 0,1°С – це вже сигнал для реагування.

Такий конвектор, як тільки датчики сповістять про зміни у тепловому режимі, почне знову набирати температуру нагрівального елемента, вмикаючи автоматично живлення.

Принцип роботи таких нагрівачів схожий на систему роботи кращих кондиціонерів, які теж максимально чутливо реагують на зміну температури і ощадливо використовують ресурси. Деякі моделі можуть у три рази менше використовувати електроенергії, ніж звичайні конвекторні нагрівачі.

Високий рівень безпеки та якості роботи

Ще одна особливість цієї конструкції – можливість роботи навіть у дуже вологих приміщеннях, а також навіть під час потрапляння на корпус пари чи води. Саме тому вони мають підвищений рівень безпечності і можуть застосовуватись у більшості приміщень. В тому числі навіть у ванних кімнатах та кухні.

У монолітному виконанні конструкції, конвектори від Еlectrolux можуть працювати до 25 років за використання номінальної напруги.

Якщо такі нагрівачі внаслідок механічного удару чи поштовху падають на підлогу, у них спрацьовує система захисту. Таким чином вони мають високий рівень безпеки та надійності роботи, який притаманний саме виробам цього бренду.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 10.10.2022 | Переглядів: 529 | Інверторные конвекторы, Обогреватели, отопление

Читайте також на цю тему: