Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Імплантація зубів: відновлення посмішки

Автор: Олег Ковальский, 21.12.2021, 23:07:55 Імплантація зубів: відновлення посмішки
Імплант є невеликим титановим гвинтом, який після установки в кістку пацієнта діє як втрачений корінь зуба. Він виготовлений із біосумісних матеріалів, що значно збільшує шанси на успіх.  Імплантація зубів ціни на яку сьогодні доступні кожному, допоможе відновити втрачені зуби та їхню функціональність. Крім того, імплантологія — це добре вивчена та документована область стоматології.  Відсоток успішних імплантологічних процедур досягає 95%.

Імпланти – сучасне вирішення проблем

Імплантати – це рішення, що дозволяє провести комплексну реконструкцію зубів пацієнта – як у разі поодиноких випадків (зубні коронки), так і у разі великих проміжків (мости).  Вони також є порятунком для беззубих людей і можуть покращити якість життя пацієнтів, які використовують знімний протез та вже втомилися від нього.

Зубні імплантати дозволяють стабільно розмістити протезну реконструкцію у роті пацієнта.  Завдяки цьому її можна використати як натуральні зуби.

Протезування на імплантатах є надзвичайно стабільним, а відновлені зуби функціонують, так само як постійні власні зуби.  Їхні естетичні якості ідеально імітують природний зовнішній вигляд, завдяки чому протезні роботи неозброєним оком практично не відрізняються від натуральних зубів.  Імплантація – це рішення, яке може радикально змінити якість життя та забезпечити набагато більший комфорт, ніж знімні протези.

Чому варто обрати імпланти?

Одне із завдань зубів — правильно навантажувати кістки, запобігаючи цим процесу втрати кісткової маси. Коли в зубній дузі утворюється щілина, це природне положення порушується.  У такій ситуації відбувається прогресуюча втрата кісткової маси, що викликає багато негативних наслідків.  Відсутність достатньої кількості кісткової тканини призводить до:

  • погіршення естетики обличчя,
  • втрати повної функціональності порожнини рота,
  • неможливості проведення процедури імплантації. 


Всі ці негативні ефекти можна запобігти швидко відреагувавши і вирішивши встановити імплантати. Вони беруть функції коренів зубів, що зупиняє процес втрати кісткової маси.  Завдяки цьому пацієнт може насолоджуватися повноцінною функціональністю зубів у ротовій порожнині, а естетика обличчя не погіршується.

Імплантація - це, по суті, лише один з етапів комплексного лікування, що веде до надзвичайно естетичної реконструкції втрачених зубів. Таким чином, можна відновити впевненість у собі, тому що пацієнт зможе знову посміхнутися, не відчуваючи себе збентеженим. Це благотворно позначається не лише на громадському, а й на професійному житті.  Люди, які можуть похвалитися гарною усмішкою, з більшою ймовірністю візьмуть на себе численні ініціативи, тому вони успішніші в роботі.

Протезування дозволяє відновити повну функціональність ротової порожнини, а це означає, що пацієнт зможе знову їсти всі продукти, не відчуваючи болю.  Після фіксації протезної реконструкції на імплантатах ніщо не заважає насолодитися смаком страв, що складаються з твердих продуктів.  Важливо відзначити, що всі продукти також можна правильно пережовувати, щоб не перевантажувати систему травлення.  Саме імплантологічне лікування дозволяє ефективно покращити якість життя!

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 21.12.2021 | Переглядів: 949 | стоматология, импланты, зубы

Читайте також на цю тему: