Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Чому ветеринарні клініки потребують оптимізації робочих процесів, як і інші бізнеси?

Автор: Мария Никулина, 14.12.2023, 07:55:32 Чому ветеринарні клініки потребують оптимізації робочих процесів, як і інші бізнеси?

У сучасному світі, який постійно розвивається та трансформується, важливо, щоб бізнес був здатний адаптуватися до очікувань клієнтів. Люди потребують швидкого та точного обслуговування, де більшість процесів виконується автоматично, скорочуючи час на очікування і мінімізуючи необхідність контакту з додатковими ланками. Система автоматизації ветеринарних кабінетів стає ключовим рішенням у цьому контексті, забезпечуючи повну оптимізацію ветеринарного сервісу медичного центру. На ринку пропонується широкий вибір CRM-систем, серед яких можна вибрати програмне забезпечення з необхідними функціональними можливостями. Важливо вибрати якісну програму з підтримкою від розробника, яка охоплює всі напрямки діяльності бізнесу.

Сервіс автоматизації ветеринарної клініки: основні функції

Автоматизація ветклінік передбачає використання єдиної CRM-системи, яка об'єднує різноманітні функції, дозволяє створити централізоване і повноцінне управління усіма аспектами діяльності. Тому сучасна система для ветеринарів та аптек на базі клініки поєднує в собі різні функції:

  • лікарні;
  • реєстратури;
  • аптеки та магазину;
  • відділу маркетингу;
  • менеджменту і бухгалтерії;
  • складу тощо.

BlVgE_gExN_49-gpLYq1TuFwmBRJjDOStRqC2LguwrV2AayBqMsRWog3TUbcLVBr5GkLaPFZRd3Nq-SU_Gh85R8GvcI03bCEklIn2s2wEfZvvENRUDyQGukXlRicOovLCUevpI500H_85cIKAbEEGPY

CRM-програма по типу системи ENOTE об'єднує бази даних цих процесів, забезпечуючи одночасний доступ до інформації для співробітників різних відділів. В результаті кожен бачить актуальну інформацію з можливістю внесення коригувань тільки в зоні своєї відповідальності.

Які можливості пропонує сучасна CRM система контролю ветеринарних центрів?

Серед пропозицій розробників ПЗ зустрічаються різні CRM. Тому варто детально вивчати її технічний потенціал, умови тарифного плану, здатність масштабування та наявність технічної підтримки. Дуже зручно, коли програма серед базових опцій має такі можливості.

Попередній запис

CRM-система дозволяє вести запис пацієнтів, спрощуючи процес планування візитів. Календар зайнятості лікарів допомагає визначити оптимальний час для прийому.

Реєстратура

Система сприяє ефективному управлінню чергою пацієнтів, в тому числі електронною, і швидкому доступу до медичних карт. Також можливий контроль фінансових операцій із клієнтами, є прямий зв’язок з касою.

Робота лікарів та ведення електронних карток

Це зручна можливість розробки власних шаблонів щодо проведення огляду пацієнта та внесення саме потрібних для лікування даних. Ведення електронних карток пацієнтів відображає їх повний життєвий цикл у медзакладі, та включає:

  • заповнення анкет;
  • додання рентгенівських знімків та лабораторних досліджень;
  • збереження історії лікування.


 Також програма нагадує про необхідність продовження заходів лікування.

rcro1Len25juhEBpOscCLMeNPoNwCD5BiCO8MDB_vUiFGspNnHuyHiAqP2P6TM2AHdqVOcpkAtqaOnWdmtTuW-2dpRhL_QWw1snnGBBbCdWImV4xvGTpiJtz0ui1vj3Nlza126urfPKu56M81VfoyvI

Лабораторія

Зберігання результатів лабораторних досліджень у електронній картці кожного пацієнта. Співпраця з різними лабораторіями та можливість спостереження динаміки зміни аналізів, чим саме суттєво відрізняється від інших система ENOTE.

Взаєморозрахунки

Повний облік фінансових операцій, історія наданих послуг та отриманих оплат. Автоматичне врахування передоплат і ведення взаєморозрахунків із постачальниками.

Роздріб, ціни, склад

Управління роздрібними продажами, включаючи облік залишків та термінів придатності. Встановлення цін та друк цінників і етикеток. А також можливість під’єднання торгового обладнання, в тому числі електронної ваги, чекового апарата.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 14.12.2023 | Переглядів: 285 | Здоровье, ветврач, лечение, ветклиника, животные

Читайте також на цю тему: