Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

SEMERO - митний брокер, якому можна довіряти!

Автор: Светлана Егорова, 16.04.2024, 10:45:08 SEMERO - митний брокер, якому можна довіряти!

Митні брокерські послуги - це комплекс заходів, мета яких одна - забезпечити безперебійний рух вантажів як на імпорт, так і на експорт, виконуючи оперативну підготовку митних формальностей і документації, а також транзитних процедур.

Що включають у себе брокерські послуги для клієнтів?

SEMERO - компанія яка надає брокерські послуги в більш ніж 120 країн світу. Зокрема й вантажоперевезення в країни Європи. Наші фахівці нададуть повний ланцюжок логістичних послуг, щоб заощадити ваш час, фінанси, і ви могли бути впевнені, що вантаж буде доставлений одержувачу саме так, як ми домовилися. Ми пропонуємо повний спектр транспортно-логістичних послуг, до якого також входять послуги митного брокера. Клієнти, які ніколи не стикалися з митними процедурами, часто не розуміють їхньої важливості. Щоб уникнути непередбачених додаткових витрат через помилки в оформленні документації та незнання законодавства в галузі міжнародних вантажоперевезень, наприклад, Incoterms 2020, ми, в Семеро полегшимо вам проходження митних процедур.

Представлення інтересів клієнтів

Митний брокер SEMERO надає своїм клієнтам представництво в митних процедурах, застосовуючи процедури імпорту, експорту та транзиту. Наші грамотні фахівці з логістики подбають про те, щоб кожен етап митної процедури був виконаний відповідно до законодавства і належної ділової практики, щоб ви могли розвивати свою компанію, не турбуючись про транспортування вантажів і пов'язані з цим митні формальності.

Вантажна декларація

Імпортні та експортні вантажоперевезення в країни і з них здійснюються відповідно до чинного в конкретній країні законодавства, включно з оформленням митної декларації на перевезення вантажу, що приймається або відправляється. Імпортна декларація та експортна декларація є обов'язковою вимогою для товарів, що перевозяться за межі Європейського Союзу. За необхідності також здійснюється внутрішнє оформлення вантажів та їх митне очищення.

Розрахунок податків

Незважаючи на застосування єдиного митного збору Європейського Союзу, митні збори також поділяються на кілька видів, таких як імпортні мита або імпортні/експортні платежі. Послуги митного брокера SEMERO заощадять ваш час і гроші, а також дадуть чітку відповідь щодо вартості митного оформлення конкретного товару і загальної вартості вантажоперевезення в/з третіх країн.

Податкові платежі

Для людини, яка не має досвіду в цих справах, розібратися в розмірі митних платежів та їхніх видах може зайняти багато часу, тому послуги митного брокера, що пропонуються транспортно-логістичною компанією SEMERO - оптимальне рішення для тих, кому доводиться перевозити товари в країни третього світу і назад. Все це буде зроблено швидко і професійно нашими знаючими і досвідченими митними брокерами. Ми піклуємося про наших клієнтів, надаючи також загальну інформацію - що таке класифікація митних кодів.

Безкоштовна консультація

Звернувшись до наших менеджерів з логістики, ви отримаєте безкоштовну консультацію за всіма видами вантажоперевезень до країн третього світу та з них, а також щодо обов'язкових митних процедур і документації в конкретній країні. Якщо у вас виникнуть питання або сумніви, наші логісти роз'яснять їх і допоможуть вирішити, заощадивши ваш дорогоцінний час, який ви можете витратити на розвиток свого бізнесу.

Які переваги SEMERO?

Команда SEMERO складається з професійних логістів, а сукупний досвід роботи наших співробітників у транспортно-логістичному секторі становить понад 70 років. Щодня ми виконуємо щонайменше 20 міжнародних вантажоперевезень, включно з доставкою та отриманням вантажів до країн третього світу та з них. Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг, а послуги митного брокера є одними з тих, якими користуються клієнти при імпорті або експорті товарів за межі ЄС. 

Ми виконаємо всі необхідні митні формальності та надамо повний пакет митно-брокерських послуг під час авіаперевезень, залізничних і морських перевезень, а також під час автомобільних вантажоперевезень з використанням автотранспорту.

Зв'яжіться з нами просто зараз і отримайте цінову пропозицію!

Ми оформимо для вас усі документи, пов'язані з митними процедурами, щоб перевезення вантажу пройшло без затримок - це дасть вам більше часу для розвитку основної діяльності вашої компанії. Якщо ви хочете дізнатися більше про митно-брокерські послуги, зв'яжіться з фахівцем з логістики Семеро, який із задоволенням проведе безкоштовну консультацію, відповість на всі ваші запитання і підготує пропозицію з міжнародної доставки.

Сайт: https://semero.ua/ , Телефон: +38 ( 063 ) 843 10 10

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 16.04.2024 | Переглядів: 258 | брокер, граница, митниця

Читайте також на цю тему: