Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Mercedes-Benz GLA — ідеальний баланс надійності та комфорту

Автор: Максим Новіков, 28.06.2024, 19:45:09 Mercedes-Benz GLA — ідеальний баланс надійності та комфорту

Автомобіль GLA — найкомпактніший кросовер Мерседес, представлений у 2013 році. Його відрізняє оригінальний вигляд і високі технічні характеристики. Корпус авто має низьку посадку, а кузов — високий коефіцієнт опору. Завдяки зовнішній привабливості, комфортному салону та чудовим динамічним функціям автомобіль набув всесвітньої популярності.

Особливості дизайну

Оновлений кросовер Mercedes GLA https://www.mercedes-benz.ua/models/gla-fl/ має ідеальні пропорції, стильний кузов і привабливий дизайн, викликаючи загальне захоплення, де б не знаходився. Він одночасно динамічний і потужний, значний і елегантний, демонструє яскраву індивідуальність, ексклюзивність і найвищий клас. 

AD_4nXe9W8cXQX4u1EMzEbwf0QYt4Y7uxZyG2PutwLImKObwBkjlb-2L2cbu406VHXoYog-PapgYDCoe3JSI3tJCCQV1ZpdVRDnlmrim8qdaSi7vD8Fhh-fzyZNMm0uW0v54ueK_uMHs-7qYNoMnkAU3wHdDshPFigRIKZpObjtZ?key=8wrkN5tWTWenHq7IbrvRvA

Придбати новий MB GLA пропонує офіційний дилер Mercedes-Benz за вигідною ціною в бажаній комплектації.

Версії авто для міста та бездоріжжя

Зовнішність нового кросовера GLA поєднує спорт з елегантною представницькістю. Завдяки компактним розмірам і прогресивному дизайну він впевнено почувається в місті, а позашляхові характеристики і надійний захист дозволяють йому підкорювати бездоріжжя. 

GLA Мерседес можна придбати в різних варіантах виконання. Модифікація Sport вирізняється експресивним динамічним дизайном у стилі AMG, виразною радіаторною решіткою, ефектним дифузором і комфортними стильними сидіннями, що нагадують крісла справжніх гоночних авто. Кросовери версії Progressive мають підкреслено позашляхову зовнішність зі значними накладками та порогами, а також колісними дисками діаметром 20 дюймів. 

Ультрасучасне обладнання інтер’єру з персоналізованими опціями дає змогу адаптувати автомобіль до індивідуальної манери водіння та забезпечує максимальний комфорт міських і заміських поїздок.

Технічні характеристики

Позашляховик з мотором GLA 200 — практичне авто з економічною витратою пального, прекрасно підходить для міських поїздок. Двигун потужністю 150 кінських сил здатний розганяти машину до 215 км/год. Повнопривідна версія оснащена мотором GLA 250 4MATIC потужністю 224 кінських сил. Завдяки вивіреній роботі силового агрегату кросовер забезпечує швидке прискорення і стабільний впевнений хід, успішно долаючи перешкоди будь-якої складності.

Переваги салону — безпека і максимальний комфорт

AD_4nXeC4-_2-RW3ezZtOA6x8Fi5_w2uwxEBtdsFAm13N6GExzjE-pq7WLCkUvsMX3RNtnwx2izXXOSwcUSg0QrBkohlinqOql2b7kb-pVCY0TusjTSV3kbSSZCalywBQvXe5j1TZsZ72lEB_mZMfIV3kP-fUCOq8QAPjJx9fMQx?key=8wrkN5tWTWenHq7IbrvRvA

Оновлені автомобілі Мерседес ГЛА на сайті https://www.mercedes-benz.ua/ представлені в різних комплектаціях і цінових категоріях. Необхідні опції можна підібрати індивідуально і замовити встановлення відповідних пакетів. За частиною зручності та безпеки оновлений кросовер перевершує всі очікування.

Салон автомобіля — просторий, комфортний і продуманий до найдрібніших деталей. Передбачено спеціальні відсіки для багажу, розміщення ручної поклажі та інших необхідних речей. Таким чином можна зручно розташувати все необхідне для поїздки. Ергономічні крісла з підтримкою шийного відділу і спини зменшують навантаження на хребет і дають змогу впевнено почувати себе під час руху. У другому ряду сидіння можна зсувати, щоб адаптувати до зросту та комплекції пасажирів.

Бортовий комп’ютер із розумною системою MBUX оснащений сенсорною панеллю та підтримує функцію голосового керування, забезпечуючи повний контроль автомобільних систем. Особливо зручно, що функції розміщені не лише на панелі, а й продубльовані кнопками на кермі, щоб можна було вмикати потрібні опції, не відволікаючи увагу від дороги.

Автор: Максим Новіков, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info


Автомобілі | 28.06.2024 | Переглядів: 190 | Автомобиль, Mercedes GLA, авто

Читайте також на цю тему: