Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як обрати якісні автомобільні запчастини

Автор: Вячеслав Кухар, 29.08.2019, 15:10:08 Як обрати якісні автомобільні запчастини
Навіть люксовий автомобіль потребує періодичного ремонту та заміни деталей. В такому випадку власник авто задається питанням пошуку якісних деталей. Широкий асортимент сучасного ринку може викликати розгублення у покупця, тому йому варто бути уважним та підготуватись до придання запчастини.

Користуючись послугами інтернет-магазину renix.com.ua клієнт може бути впевненим в якості товару та його надійності. Компанія Ренікс співпрацює тільки з надійними постачальниками, що гарантує тривалу та безпечну службу автомобільних запчастин. Зручний фільтр допоможе знайти в великому каталозі необхідну річ. При наявності додаткових питань завжди можна зв’язатись з менеджером магазину. Кожен товар може бути поверненим протягом двох тижнів в тому разі, якщо він не задовольнив покупця. Всі товари мають гарантію служби та оплачуються при отриманні. Доставка замовлення виконується швидко. Можливий самовивіз.
 

Отож, на що варто звернути увагу при виборі запчастин для свого автомобіля:

  • Оригінальність. Якість неоригінальних запчастин дуже відмінна, тому що виробник таких деталей орієнтується на кількість товару. Краще придбати якісний товар і трішки переплатити один раз, аніж витратити чималу суму грошей на заміну неоригінальних деталей. До того ж, це допоможе зекономити час та нерви;
  • Вторинний ринок. Діяльність багатьох компаній спрямована на вторинний ринок. Серед таких виробів нерідко зустрічаються якісні деталі. При цьому не варто забувати, що і товарів низької якості серед них багато. Саме тому, якщо власник авто вирішив зекономити, йому слід бути дуже уважним. Деякі компанії займаються упакуванням і в такому випадку покупець може придбати запчастину відомого бренда. Інші ж спеціалізуються на відновленні деталей, які вже були у вжитку. В такому разі не варто розраховувати на довготривалу службу;
  • Знаки відмінності. Багато деталей на сучасному ринку автозапчастин не проходили жодного контролю якості. Якщо говорити про автомобільні запчастини, то купуючи неякісний виріб скупий платить чотири, а не двічі – два рази за придбання деталі і два рази за установку. Покупка товару в надійних фірмах, товар яких має сертифікат та гарантію, забезпечує надійну службу деталі. Варто звернути увагу на коробку від деталі. Логотип має відповідати оригінальному стилю виробника, на товарі не має бути дефектів.
Автор: Вячеслав Кухар, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.08.2019 | Переглядів: 2133 | автомобили, автозапчасти

Читайте також на цю тему: