Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Оригінальні запчастини Perkins в Україні

Автор: Олег Ковальский, 19.03.2020, 18:41:01 Оригінальні запчастини Perkins в Україні

Завжди, оригінальні витратні матеріали та запчастини - запорука надійної роботи вашого обладнання. Це так само, як завозити на технічне обслуговування свій автомобіль в авторизований сервісний центр або СТО.

Також і дизельний двигун Перкінс, при правильному обслуговуванні і використанні оригінальних деталей і запчастин, прослужить вам довгі роки.

обслуговування та ремонт двигунів Перкінс

Де купити оригінальні запчастини Перкінс в Україні?

Зверніться в Хайтед, офіс та склад компанії знаходяться в місті Київ, вул. Новозабарська, будинок 2/6, офіс 321. Сайт інтернет-магазин: https://hited-perkins.com.ua/

обслуговування двигунів Perkins

У телефонному режимі або при особистій зустрічі в офісі співробітники компанії вас проконсультують з усіх питань. Співробітники компанії "Хайтед" пропонують своїм клієнтам найкращі рішення, особливо, коли мова про двигуни, знятих з виробництва.

Звертаючись до цієї компанії ви будете впевнені на 100% в оригінальності всіх витратних матеріалів та деталей, ніяких підробок або аналогів!

Також, в компанії можна отримати ряд додаткових послуг:

  • Комплексне обслуговування і ремонт дизельних двигунів і електростанцій на базі двигунів Perkins.
  • Диспетчерська підтримка 24/7 бере на себе контроль і діагностику роботи вашого обладнання, повідомляючи вас про його стан, оперативно реагуючи на будь-які поломки і випереджаючи можливі аварійні ситуації. Центр підтримки працює цілодобово, без обідніх перерв, вихідних і свят - тому наші співробітники завжди на зв'язку і не залишать вас наодинці з проблемою, і це незалежно від того, ви приватна особа або велика ви компанія.
  • Гарантійна підтримка. Надається дієва гарантія 1-2 роки або 1000-3000 мотогодин, також можна замовити розширену гарантію і її продовження після закінчення базового терміну.

Ремонт і обслуговування дизельних електростанцій в компаніх Хайтед - це впевненість наших клієнтів у тому, що їх дизельні генератори будуть у відмінному технічному стані протягом всього терміну експлуатації. Ми гарантуємо, що всі сервісні роботи проводяться на професійному рівні і з дотриманням всіх вимог виробника.

цілодобова підтримка клієнтів

Підбиття підсумків

В компанії Хайтед надається комплексне обслуговування, можна сказати "повного циклу", від покупки двигуна і його обслуговування до його діагностики і капітального ремонту. Висока якість наданих послуг - це про цю компанію.

Співпраця з цією компанією - ваша впевненість в довгій і безперебійній роботі вашого дизельного двигуна Perkins.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.03.2020 | Переглядів: 1068 | запчасти, автомобили

Читайте також на цю тему: