Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Котеджний комплекс - прекрасна альтернатива виікти від міського шуму на природу

Автор: Артем Кондратюк, 09.03.2021, 17:10:20 Котеджний комплекс - прекрасна альтернатива виікти від міського шуму на природу
З року в рік ми бачимо, що наша країна все безпечніше і швидше рухається до нового майбутнього. Життя, особливо в великих містах, набирає обертів, і тому ми все частіше приходимо у свій тихий і затишний будинок за містом після напруженого дня.

Котеджне місто як явище виник в українському місті відносно недавно, коли з'явилася можливість купувати землю у великих кількостях. Заміські садиби в Україні ще не вважаються повноцінними квартирами, незалежно від того, проживають там постійно або тільки раз в кілька місяців. 

Котеджний комплекс (містечко, селище) складається з декількох десятків або (рідше) сотень заміських домоволодінь, розташованих в загальному периметрі та об'єднаних єдиним планом забудови, котеджі біля Львова - дуже зручне розташування. Такі комплекси зазвичай розташовані в мальовничих ландшафтах біля великих міст і мають соціально однорідне населення.

Характерними рисами сучасних житлових комплексів є:

  • Відносно одночасний розвиток території;
  • Проєктування котеджів з урахуванням індивідуальних вимог замовника, але в рамках загальної архітектурної концепції комплексу;
  • Індивідуальний ландшафтний дизайн і благоустрій міста;
  • Створення єдиного огородженого периметра з цілодобовою центральною охороною;
  • 5.Наявність на території предметів загального користування (дитячі майданчики, спортивні споруди, зони відпочинку);
  • 6.Передача частини функцій по управлінню територією організації, що обслуговує.

Котеджі Forest Dream - це унікальна можливість для тих, хто мріє жити на лоні природи й в той самий час недалеко від Львова.

Золотий стандарт комплексного міста - затишні котеджі під Львовом в єдиному архітектурному стилі, прямо в сосновому лісі з ідеально чистим повітрям. Це комплекс заміських будинків в Брюховичах, який вже повністю зданий в експлуатацію. Купуючи будинок для відпочинку під Львовом, потрібно вибрати комфортну, безпечну і затишну будівлю для своєї сім'ї. Адже будинок знаходиться в екологічній зоні селища, та має ряд переваг.

Котеджне містечко в смт Брюховичі вже стало дуже популярним форматом заміського житла. Продаж будинків відпочинку у Львові та його околицях - це розумне вкладення коштів або прекрасна можливість вирішити проблему розширення житлового простору для сім'ї. Однозначно хатина в селі Брюховичі - це можливість забути про міську метушню і реалізувати мрію про власний будинок в екологічній сфері.
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 09.03.2021 | Переглядів: 957 | новостройка, жилье квартиры

Читайте також на цю тему: