Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як вибрати надійну новобудову?

Автор: Сергій Ковальчук, 11.12.2018, 23:55:41 Як вибрати надійну новобудову?

Сьогодні молоді люди з Івано-Франківська та Житомира активно прагнуть будувати кар'єру, сім'ю, мати своє житло і розвиватися. Безумовно, це дуже складно, оскільки вимагає дуже багатьох зусиль і ентузіазму, на щастя друге у них є.

Власне житло - мрія багатьох українців, але, на жаль, мати свою житлову площу, для багатьох так і залишається нездійсненої мрією. Але, як то кажуть, хто шукає, той завжди знайде, і сьогоднішній ринок нерухомості пропонує найрізноманітніші квартири в новобудовах. Це відмінний старт для молодих, які хочуть почати спільне життя разом. Таке житло не тільки буде затишним і комфортним, але і сучасним. Найчастіше новобудови відрізняються сучасним підходом до будівництва, новими комунікаціями і відмінно продуманою інфраструктурою, тому життя в такому будинку, буде, як в раю.

Великий плюс таких квартир в їх невисокій вартості і можливості взяти дане житло в кредит. Це дуже зручно, особливо для молодих людей. Головне при цьому вибрати гарне житло, яке буде якісним і надійним, йдеться на сайті забудовника з Івано-Франківська https://levada.if.ua/
 

Про новобудови


Якби вас запитали: що ви оберете, квартиру в новобудові або квартиру-вторинка, що б ви відповіли? Безсумнівно, квартира в новому будинку привернула вас більше, а чому?

Все тому, що квартири в новобудовах зроблені з якісних матеріалів, у них продумана, сучасне планування. Інфраструктура на висоті: такі будинки частіше розташовані в комфортному районі, недалеко від транспорту, шкіл, садочків, магазинів. На подвір'ї новобудови облаштовані парковки, дитячий майданчик, сквер. Зручні ліфти, які працюють без збоїв. Чисті під'їзди, нові комунікації. І головне - ніким не обжита квартира. Тобто - новий лист. Насправді, це багато що означає, для сьогоднішньої молоді.
 

Як вибрати житло?


Якщо говорити про вибір такого житла, то варто врахувати:

  • Зручне розташування. Обов'язково враховуйте район і інфраструктуру. Не варто купувати житло в дуже віддаленому районі без зручного розташування. Вибирайте його з урахуванням ваших потреб і переваг;
  • Якість. Найкраще робити вибір в сторону тих новобудов, які зроблені з надійних, недешевих матеріалів. Важливо щоб будинок був побудований з дотриманням всіх необхідних норм, і був безпечним для проживання;
  • Відгуки та рейтинг. Будь-який житловий комплекс або квартал з новобудовами, пропонує різні види житла. Щоб вибрати комфортне житло і не помилитися, обов'язково врахуйте відгуки про такі новобудови, а також їх актуальність.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 11.12.2018 | Переглядів: 1288 | жк, новостройка

Читайте також на цю тему: