Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Будівництво торгових центрів під ключ: де знайти підрядника?

Автор: Артем Кондратюк, 14.05.2021, 09:23:27 Будівництво торгових центрів під ключ: де знайти підрядника?
Останнім часом будівництво торгово та торгово-розважальних центрів стає все більш популярним серед українських девелоперів. Ця тенденція в першу чергу пов'язана з підвищенням платоспроможності населення. Тенденція до зміни розташування торгово-розважальних центрів від центру великих міст до околиць пов'язана з високою завантаженістю і відсутністю вільних земель в центральних частинах міста.

Крім того, будівництво торгових центрів під ключ набуває популярності, на яку впливає децентралізація міських територій, а саме зростаюче бажання не мати виїзжати за покупками десь далеко, а здійснювати їх та розважатися десь, поблизу свого дома.

Після того, як визначено місце для майбутнього торгово-розважального центру, необхідно придбати (або орендувати на тривалий термін) земельну ділянку. 

Торгово-розважальний комплекс має переваги:

  • мобільність - конструкція легко розбирається при необхідності, легко переноситься на нове місце і збирається заново.
  • швидкість будівництва - торговий павільйон можна побудувати протягом тижня, в той час, як будівництво великих об'єктів займає трохи більше часу.
  • ефективність теплоізоляції - будівля має високий рівень тепло- і звукоізоляції. Завдяки високій енергоефективності знижуються експлуатаційні витрати.
  • простий монтаж - для будівництва не потрібно фундамент.
  • низька ціна за м2 - будівлі з легкої конструкції у багато разів дешевше об'єктів капітального будівництва.
  • швидкий запуск - не потрібно витрачати час на ізоляцію та обробку об'єкта.

Система LLENTAB призначена для будівництва сталевих будівель для комерційних об’єктів і відповідає всім вимогам замовника. Вони будують все: від навісів різних розмірів для продажу будматеріалів до представницьких магазинів і виставкових залів. У більшості випадків це одноповерхові конструкції з дуже широким спектром використання для роздрібних магазинів, що продають предмети в виставкових залах меблів, а також для великих проєктів, таких як будівництво автосалону або виставкового залу технологій.

Серед брендів, яким LLENTAB довірила будівництво автосалонів: AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, BMW, OPEL. Завдяки гнучкій системі вони можуть побудувати автосалони з великим відкритим простором без центральних опор в одному комплекті, великих скляних фасадів та інших елементів відповідно до вимог марок автомобілів.
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 14.05.2021 | Переглядів: 1003 | строительство, стройматериалы, торговый центр, ТЦ

Читайте також на цю тему: