Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Найпопулярніші роли в Україні: обираємо за смаком та якістю

Автор: Анатолий Радченко, 23.05.2021, 19:59:44 Найпопулярніші роли в Україні

Суші та роли вже багато років є одними з найпопулярніших страв серед українців. Техніки їх приготування змінюються, покращуються рецепти, але дещо залишається незмінним — неперевершений смак, вишуканий вигляд та подача. Існує безліч видів та начинок для суші: від солодких ролів до класичних, які можна зустріти в будь-якому закладі. Команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT, що спеціалізується на класичній японській кухні, розповідає про найпопулярніші види суші та ролів серед українців.

Хосомакі або макі з листом норі назовні

Це макі або міні роли з морською або овочевою начинкою, щільно загорнуті в норі з рисом в циліндричну форму. Попри свою простоту, даний вид ролів користується попитом завдяки водоростям, що покривають страву зовні. Повсюдно такі роли звуться Хосомакі (Hosomaki).

У Кілограм Ви знайдете різні варіанти хосомакі: з лососем і огірком, креветкою чи сиром Філадельфія. Їх часто замовляють разом для легкого та поживного перекусу додому або в офіс. Якщо лист норі загортається всередину, а рис вивернуть навиворіт, такі роли мають назву урамакі (uramaki). У деяких випадках рис нічим не покривається, а іноді обвалюється в кунжуті, кропі, тобіко.

Популярні урамакі або роли начинкою навиворіт

Відомо, що кращого доповнення до лосося ніж огірок варто й шукати. Саме через це, в ролах найбільш часто зустрічаються ці два інгредієнти. Філадельфія — яскраве тому підтвердження. Тут вже рол стає більше, ніж макі завдяки більшому листу норі і додавання до начинки вершкового сиру Філадельфія, який прекрасно гармонує зі свіжим лососем. В меню Кілограм шматочок лосося розташовується зверху не випадково. Той, хто любить червоне філе риби оцінить підхід — вершково-солодка рибка першою потрапляє до вуст, а потім доповнюється смаком сиру і свіжістю огірка.

Філадельфія

Філадельфія в Україні може мати різні назви і включати до свого складу різні добавки, які, звісно, впливають на смак і відчуття від ролу. Команда Кілограм готує автентичні роли Філадельфія за класичними рецептами, тому замовляючи доставку суші у нас, Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що замовляєте справжній, якісний продукт. У ролах також велику роль відіграє не тільки сам продукт, а його консистенція. Тому в начинці часто присутні найніжніші продукти, які буквально тануть на вустах, наприклад, стиглий авокадо.

Каліфорнія

Роли Каліфорнія знамениті тим, що гармонійно поєднують в собі м'ясо краба з ікрою летючої риби. Їх відмінна риса — яскрава начинка в помаранчевому, червоному або зеленому кольорі, яку надає тобіко. Невід'ємною частиною виступає свіжий огірок. У Кілограм Каліфорнія представлена в п’яти варіантах, тому кожен знайде саме те, що йому до смаку.

Для тих, хто стежить за своєю фігурою

Урамакі без риби та морепродуктів користуються попитом в іншої категорії людей, які не люблять рибу, але цінують технологію приготування ролів. Їх готують з овочами всередині або з куркою, одним з головних інгредієнтів як і раніше виступає вершковий сир.

Ще одна популярна категорія ролів в Україні — гострі роли зі спайсі соусом на основі приправи кімчі. Гостроту ролам додає імбир і васабі, які дозволяють зробити роли зі свіжої риби безпечніше, а також збуджуючи смакові рецептори, які краще відчувають смак нового шматочка.

Якими б не були ваші бажання, замовити суші та роли у Житомирі на будь-який смак можна в Кілограм Суші Проджект. Ми готуємо страви японської кухні із найкращих інгредієнтів на будь-який смак: з рибою, куркою або овочами. У нашому асортименті також є солодкі та запечені роли, які точно прийдуться до смаку усім, хто любить куштувати щось нове. З нами Ви економите час та зусилля, адже замовити суші у Житомирі від Кілограм — означає порадувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами, які знижують рівень стресу і запобігають появленню депресії.

Ці факти доведені — до складу ролів входить безліч речовин, що сприяють виробленню гормонів щастя і поліпшують роботу всього організму. Спробуйте самі та переконайтеся в цьому вже сьогодні — просто зателефонуйте нам або зробіть замовлення на сайті!

Кілограм Суші Проджект — з нами навіть звичайний обід перетвориться на свято!

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.05.2021 | Переглядів: 1489 | японская кухня, суши, ролы, еда

Читайте також на цю тему: