Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Діелектричні рукавички SECURA – потужний захист для електриків

Автор: Сергій Ковальчук, 16.07.2024, 21:20:04 Діелектричні рукавички SECURA – потужний захист для електриків

Під час проведення робіт під напругою, електрик-професіонал має бути захищений з «голови до ніг». Польська компанія SECURA пропонує ринку України новий високотехнологічний продукт – діелектричні рукавички із досить високими показниками захисту. Неможливо припустити, що ізоляційні рукавиці ELSEC не стануть популярними у фахівців. Судіть самі!

Діелектричні рукавички випускаються у чотирьох класах. Ринок ЗІЗ наповнений моделями 00, 0 та 1 класу. Визнаємо, що знайти в Україні ізоляційні рукавиці 2 та 3 класу проблематично. Польська діелектрична лінійка представлена ​​у класах: 00, 0, 1, 2, 3. Рукавички SECURA можна застосовувати під час роботи в електроустановках з екстремально високою напругою до 27000 В.

Рукавички діелектричні https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/zashchity-ot-elektricheskogo-toka/perchatki-dielektricheskie/ виготовлені з натурального латексу і за терміном служби в кілька разів перевершують аналоги, що існують на ринку України. Вони успішно пройшли тестування на збереження захисних властивостей у температурному режимі нижче – 40 ° С, відрізняються підвищеною механічною міцністю, стійкістю до дії розчинів кислот, продуктів нафтопереробки, озону. 

При цьому рукавички гіпоалергенні, що не завжди скажеш про вироби, виготовлені з латексу. Для більшого комфорту можна підчепити під основну рукавичку бавовняну тонку рукавицю. Бавовна відмінно відводить вологу, регулює мікроклімат руки під час тривалих робіт із струмопровідними елементами верстатів, установок, електрокабелями, що знаходяться під напругою.



Виробник подбав про зручність та комфорт. Правильна ергономіка забезпечує свободу рухів пальців, що дозволяє проводити операції з точними механізмами та приладами. Широка крага прикриває передпліччя спеціаліста та легко натягується на спецодяг. У холодну пору їх можна надягати на утеплені рукавиці. Довжина моделі стандартна – 350 мм.

При покупці д/е рукавиць необхідно переконатися в наявності наступних обов'язкових параметрів:

  • Вироби придатні для експлуатації, якщо їх поверхня гладка, не липка і чиста.
  • Цілісність - помітні механічні пошкодження, порізи, проколи, тріщини, стирання не допустимі.
  • Високий ступінь тактильних характеристик – рукавиці повинні бути в міру м'які та еластичні.

Ви запитаєте: чи можна продовжити використання діелектричних рукавичок? Адже ціна продукту є досить високою. Фахівці компанії ПромЗІЗ тм пропонують надягати на д/е рукавицю, спеціально розроблену модель робочої рукавички зі спилка. Спилок міцний матеріал, здатний захистити основний ізоляційний засіб від механічних пошкоджень, тим самим збільшити експлуатаційний термін придатності виробу.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info


Україна | 16.07.2024 | Переглядів: 216 | спецодежда, электрик, рукавицы

Читайте також на цю тему: