Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2006 » Апрель » 5 » 17:58:42

Субботник - наведём в доме чистоту и порядок!

05.04.2006, 17:58:42 12207 0
Субботник - наведём в доме чистоту и порядок!

У Житомирі розпочався місячник по санітарному прибиранню та благоустрою території міста, а 8 квітня відбудеться загальноміський суботник. Ось вже багато років поспіль такі заходи стали доброю традицією. Всім нам хочеться жити в чистому і охайному місті, чистота і порядок є запорукою хорошого настрою та відчуття комфорту. Хотілося б, аби ця доброчинна акція згуртувала якнайширше коло житомирян.

Чистота міста починається з чистоти власної оселі, вулиці, прибудинкових територій. Кожен мешканець міста не повинен бути байдужим до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру поліську весну. Завдяки широкій підтримці громадськості, органів влади та багатьох небайдужих громадян цей період року повинен стати порою активних практичних дій на захист навколишнього природного середовища.Від імені міської ради висловлюю щиру вдячність усім трудовим колективам, громадсько-політичним організаціям, усім хто розпочав активну участь у місячнику чистоти, що проводиться зараз в місті, стверджуючи любов до рідного міста конкретними справами.

Шановні житомиряни! Зробімо все, аби краєвиди нашого міста тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю. Кожен з нас повинен зробити свій посильний внесок у спільну справу з благоустрою!

Міський голова Георгій Буравков


Субботник в Житомире продлится целый месяц

30 березня в залі засідань міської ради заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Башинський та Сергій Кутишенко провели наради з начальниками комунальних підприємств, представниками закладів торгівлі, освіти, медицини, культури стосовно реалізації завдань, пов’язаних з проведенням місячника по санітарному прибиранню та благоустрою території міста.

З метою проведення комплексу робіт, пов’язаних з впорядкуванням та приведенням у належний стан об’єктів благоустрою, вулиць, парків, скверів, кладовищ, інших територій міста  після зимового періоду, Житомирський міський голова Георгій Буравков 29 березня 2006 року підписав розпорядження "Про проведення місячника по санітарному прибиранню та благоустрою території міста”.

Відповідно до розпорядження, в Житомирі з 3 по 30 квітня поточного року будуть проводитись роботи по впорядкуванню території міста. При цьому 8 квітня буде проведено загальноміський суботник по санітарному прибиранню та благоустрою території міста.

Координацію робіт з санітарної очистки та благоустрою міста покладено на управління житлово-комунального господарства міської ради та інспекцію з благоустрою міста Житомира. При цьому обидва структурні підрозділи міської ради зобов’язано посилити контроль за виконанням робіт по відновленню покриття в місцях ремонту підземних інженерних мереж, упорядкуванню вулиць, ліквідації безхазяйних звалищ сміття.

Особлива увага при проведенні місячника приділяється прибиранню територій кладовищ, братських могил, військових поховань та облаштуванню пам’ятних місць, пов’язаних з подіями Великої Вітчизняної війни та Чорнобильської трагедії.

Житомирська міська рада

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: