Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2006 » Май » 15 » 15:55:44

Бердичев против Житомира, на футбольном поле, и за его пределами.

15.05.2006, 15:55:44 6355 0
Бердичев против Житомира, на футбольном поле, и за его пределами.

13 мая в городе Бердичеве на стадионе "Прогресс" состоялся ответный матч Кубка области между командами ФК"Бердичев" и "Легион"(Житомир).
Основное время матча завершилось со счетом 0-0 (первый матч в Житомире 0-0), в начале первого дополнительного тайма "Легион" открыл счет.
В конце второго дополнительного тайма(матч завершился 0-1) между болельщиками и футболистами обеих команд, состоялась грандиозная потасовка, в которой с обеих сторон принимали участие от 50 до 200 человек.
Есть раненные с обеих сторон.

Рассказывает свидетель потасовки, житель города Бердичева:
"На моє власне переконання, вибачте за банальність, винен у бійці рефері (точніше, його суддівство, особливо у доданий час), а також працівники міліції, які були поінформовані про можливість конфліктних відносин між вболівальниками (у минулому році вже була міні-потасовка між вболівальниками, коли наші грали з "Легіоном"), проте на поєдинку не було жодного міліціонера, крім особисто начальника міліції. Через кілька хвилин після бійки він повідомив мені в інтерв’ю, що насправді його підлеглі були, але охороняли вони транспорт житомирян, боючись, що розлютовані поразкою вболівальники свою злість виллють на автомобілі гостей. При цьому, це все він розповідав з посмішкою і зауважив, що якби не було бійки, то й матч нічим би не запам‘ятався.

Пам’ятаю, як кілька років тому під час кубкового матчу між Динамо (К) та Поліссям у Житомирі виникла подібна бійка. Тоді своїх посад позбулися начальник місцевої міліції Петренко та 2 заступники начальника УМВС - за те, що не зуміли організувати порядку на стадіоні.

А за Бердичів шкода - тепер і стадіон можуть на певний час дискваліфікувати..."

 


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: