Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Май » 26 » 10:45:39

В Житомире милиция изъяла у молодых людей 85 таблеток метамфетамина "экстази"

26.05.2008, 10:45:39 4266 0
В Житомире милиция изъяла у молодых людей 85 таблеток метамфетамина

В Суботу 24 травня в Житомирі по вул.Московській, працівниками міліції було затримано 28-річну житомирянку, у якої виявлено 15 пігулок синтетичної психотропної речовини - метамфетаміну "екстазі".

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Цього ж дня по вул.Київській в іншого жителя обласного центру, 19-річного учня одного з навчальних закладів м.Житомира, було вилучено 10 пігулок цього ж препарату. За його місцем проживання  виявлено ще 60 пігулок синтетичної психотропної речовини - метамфетаміну "екстазі".

Як свідчить статистика, обсяги незаконного обігу наркотичних речовин, на жаль, зростають. Зусиллями лише міліції проблему розповсюдження наркотиків, особливо у молодіжному середовищі, не подолати. Матеріальне збагачення за рахунок продажу наркотиків – сумнівний вид заробітку, за який Кримінальним Кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Всього, упродовж минулої доби, черговими частинами УМВС в Житомирський області зареєстровано 7 злочинів. 6 з них правоохоронцями вже розкрито, а саме: 2 крадіжки чужого майна, 2 хуліганства, 1 факт незаконного обігу наркотиків, 1 злочин по лінії економіки та інші. 7 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

  • читайте также:
У 18-летней житомирской студентки изъяли 300 таблеток экстази
Правоохранители задержали поставщиков "житомирского экстази". ФОТО

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: