Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 13 » 11:57:09

В Житомире мошенница выманила у пенсионерки 13 тысяч гривен

13.06.2008, 16:08:09 4591 0
В Житомире мошенница выманила у пенсионерки 13 тысяч гривен

Вчора, 12 червня до Богунського райвідділу міліції звернулась пенсіонерка із заявою про шахрайство. Про це повідомила прес-служба УМВС України в Житомирський області.

Жителька Житомира заявила що цього ж дня близько 10 години до її квартири зайшла невідома жінка та зловживаючи довірою, шахрайським шляхом, під виглядом обміну грошей, заволоділа коштами в сумі понад 800 гривень.

Того ж дня до Корольовського райвідділу міліції звернулась пенсіонерка із заявою про те, що близько 10 години до її будинку зайшла невідома жінка та зловживаючи довірою, шахрайським шляхом, під виглядом обміну грошей, заволоділа коштами в сумі 13 тис. гривень.

Наразі працівники міліції вживаються заходи, направленні на розкриття даних злочинів та встановлення осіб зловмисників.


Всього, упродовж минулої доби, черговими частинами УМВС України в Житомирський області зареєстровано 20 злочинів. 14 з них правоохоронцями вже розкрито, а саме: хуліганство, незаконне заволодіння транспортним засобом, 4 крадіжки чужого майна, 2 факти вилучення зброї і боєприпасів, 3 факти незаконного обігу наркотиків та інші протиправні діяння. 25 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: