Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2011 » Январь » 9 » 10:50:23

27 января в Житомире пройдет Первый благотворительный проект «Мост добра ради жизни»

09.01.2011, 10:50:23 6849 15
27 января в Житомире пройдет Первый благотворительный проект «Мост добра ради жизни»

В четверг 27 января 2011 года в 19:00 в Житомирском городском дворце культуры (ул. 1-го Мая, 12) пройдет Первый благотворительный проект «Міст добра заради життя».

Как сообщили «Журналу Житомира» организаторы мероприятия, зрителей ждет 2 часа незабываемой концертной программы, только живой звук.

Участие в проекте возьмут гости области: украинский поп-рок коллектив «Полюсы» из города Черновцы и украинская писательница Леся Воронюк с музыкальной презентацией своей новой книги.

Организаторы – областная молодежная общественная организация «ХХІ поколение» и некоммерческая общественно-молодежная газета «Молодая Житомирщина» при содействии компании «Киевстар», рекламного ателье «Люкс Design», Житомирской облгосадминистрации, исполкома Житомирского городского совета, городского дворца культуры, областной государственной телерадиокомпании, областного радио, радио «Житомирская волна», «Крок Радио», информационных Интернет-ресурсов zhzh.info, zhitomir.info и еженедельника «20 минут».

Средства от проданных благотворительных билетов будут направлены на помощь детям, которые болеют фенилкетонурией. Цена билета – 15 гривен. Билеты еще есть в продаже!

Билеты можно приобрести по адресу в городе Житомире: площадь имени С.П. Королева, 2, офис 204 (на територии областной госсударственной администрации).

Телефоны: (0412) 465026, (097) 1518616, (091) 3343420. Руководитель благотворительного проекта – председатель Житомирской общественной молодежной организации «ХХІ поколение» Виталий Сивко.



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/593098229.jpg





Тэги: Житомир, благотворительность, афиша, концерт

Схожі новини:


Комментариев: 15
иноходец
1 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 11:09:41, 09.01.2011 [Материал]

Средства от проданных благотворительных билетов будут направлены на помощь детям, которые болеют фенилкетонурией.

Все это хорошо, это правильно. Однако, фенилкетонурией страдают не большое кол-во маленьких граждан ( довольно редкое заболевание). Почему решили именно им передать вырученные средства? Может быть, было бы правильно, чтобы вырученные средства осели в местных онкобольницах или детдомах? Там ведь элементарных вещей и продуктов питания не хватает.

Я бы сходил бы обязательно на проект (если бы в Житомире был).

Non-Stop
10 Bogdan (Non-Stop)   • 23:40:49, 09.01.2011 [Материал]

потому что средства от концерта будут не столь большие
Легионер
2 Александр (Легионер)   • 12:26:04, 09.01.2011 [Материал]

Не ужели те самые, легендарные "Полюсы"?!))
Igmor
11 Igmor (Igmor)   • 09:24:59, 10.01.2011 [Материал]

Вот это, что на фотке выше, легенда?
:)))
Легионер
3 Александр (Легионер)   • 13:36:22, 09.01.2011 [Материал]

ОООО!! знатно мой предыдущий пост подправили.. что, обладминистрацию невзначай обидел??))
SivkoVitaliy
4 Віталій (SivkoVitaliy)   • 16:03:47, 09.01.2011 [Материал]

Добрий день, шановні жителі області та України - читачі інформаційного ресурсу "Журнал Житомира"! Дуже приємно, що є багато небайдужих людей, які позитивно ставляться до соціальних ініціатив Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» та постійно висловлюють свої коментарі.
Одним із доволі важливих та нових проектів нашої організації є "Міст добра заради життя", який в першу чергу спрямований на підтримку людей, які сьогодні потребують особливої нашої уваги і допомоги. У людей є різні проблеми і тому є різні шляхи їх вирішення.
Наша команда «ХХІ покоління» - це 11 молодих людей із серцями, які вміють любити; із розумом, який вміє творити; бажанням для інших жити.
Сьогодні багато людей цього ще досі не можуть зрозуміти, адже такі слова як "мораль" і "відчуття" дещо загубилися у їх свідомості та в буденних проблемах. У нас в суспільстві вважають, що добрі справи є взаємопоєднаними із політикою чи щось у цьому роді. Але, відразу хочу усіх запевнити у тому, що ми ніколи не мали та не матимемо відношення до таких справ, бо на цьому соціальний розвиток просто перестає бути по справжньому соціальним і суспільно необхідним. Зараз я багато не буду розписувати про існуючі життєві проблеми. Прошу усіх зацікавлених прочитати мою статтю на дану тему, що розміщена за наступним посиланням - http://www.portalmolodi.com.ua/gazeta/38-gz/59-vs1
SivkoVitaliy
5 Віталій (SivkoVitaliy)   • 16:04:32, 09.01.2011 [Материал]

Шановні друзі, благодійний концерт за участю українського поп-рок гурту «Полюси» з міста Чернівці та української письменниці Лесі Воронюк – це лише початок постійно діючого проекту «Міст добра заради життя» та продовження започаткованого нами в Житомирській області міжрегіонального проекту «Світле Українське Слово». Надалі наша організація проводитиме все нові і нові благодійні концерти за участю українських співаків і музичних колективів. Так, на 10 березня запланований авторський концерт співачки і поетеси Ольги Гурої. 12 травня участь у проекті візьме гурт «Хорта» із Запоріжжя. Ми також запросили до участі у проекті гурт С.К.А.Й., «Воплі Відоплясова» та Руслану Лижичко. Ми ставимо єдину мету – максимально можливо привернути увагу нашого суспільства, особливо молодь, до того, що лише спільними зусиллями ми можемо дарувати один одному добро та примножувати його у своїх спільних діях. Можливо ці дії для початку не надто масштабні, але це знову ж таки початок.
Молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» постійно працює над впровадженням багатьох напрямків громадської роботи. Кожний в нашій команді ініціює та впроваджує проекти у відповідності до конкретно визначеного напрямку діяльності організації. Паралельно ми працюємо на своїх основних роботах і щомісячно частини своїх заробітних плат спрямовуємо на впровадження власних соціальних ініціатив. Ми впроваджували різнопланові проекти: серед дітей у інтернатах області, серед дітей і молоді області та людей старшого віку.
SivkoVitaliy
6 Віталій (SivkoVitaliy)   • 16:05:10, 09.01.2011 [Материал]

За 1,5 роки діяльності організація реалізувала більше 10 різних проектів соціального спрямування. На сьогоднішній день впроваджується ще ряд нових. Про них можна прочитати у наших новинах на сайті - http://www.portalmolodi.com.ua/novunu-xxi та http://www.portalmolodi.com.ua/c-proektu
Шановні друзі, відповідаю на ваше запитання чому ми вирішили спрямувати кошти від благодійного концерту «Міст добра заради життя» діткам та молоді, які хворіють на фенілкетонурію. Скажу лише одне – сьогодні є дуже проблематичним становище сімей в яких є діти хворі на фенілкетонурію віком до 25 років. Уявіть, щоденно дитині замість сніданку, обіду та вечері, потрібно вживати розколочену у склянці із водою ложку хімічного гідролізату.
Доречі, фенілкетонурія – це єдине генетичне захворювання, яке лікується, але при умові дотримання головної вимоги – дотримання впродовж двадцяти п’яти років спеціальної безбілкової дієти та вживання хімічних гідролізатів. Найголовніше те, що у молоді, яка хворіла на фенілкетонурію народжуються здорові немовлята.
Сьогодні, одній родині, де є така хвора дитина, щомісяця потрібно витрачати лише на придбання безбілкового гідролізату близько 2 тисяч гривень. А ще потрібне придбання безбілкових продуктів: макаронів, печива тощо. Усі продукти виготовляються у Польщі, Німеччині та Росії, відповідно ціни на такі продукти теж не маленькі. Тепер можете уявити скільки потрібно витрачати коштів для лікування дітей та молоді, які хворіють на фенілкетонурію.
SivkoVitaliy
7 Віталій (SivkoVitaliy)   • 16:06:40, 09.01.2011 [Материал]

В нашій області проживає 55 дітей та молодих осіб хворих на фенілкетонурію. Вони народилися та зростають у сім’ях, які ледве зводять кінці з кінцями, щоб раціонально підтримувати збалансований спосіб харчування своїх дітей.
Про фенілкетонурію я знаю достатньо багато. Декілька років тому розробив соціальний проект «Хвиля Життя» з яким здобув перемогу, як на загальнообласному так і на загальнодержавному рівні. Мій проект передбачав будівництво спеціалізованого медико-генетичного центру, який займався б виробництвом спеціалізованих продуктів харчування для хворих на фенілкетонурію в нашій державі. Маю надію, що колись це можливо стане реальністю.
Тому, наш проект «Міст добра заради життя» першочергово буде спрямований на надання підтримки дітям та молоді області, які хворіють на дане захворювання. Повірте, що кошти, які будуть отримані за результатами першого благодійного проекту «Міст добра заради життя», який пройде 27 січня – це лише мізерна частина того, що потребують хворі на дане захворювання. Але, навіть незначна підтримка є досить важливою для кожного.
Паралельно у поточному році наша організація розпочинає формування цілого ряду проектів, які будуть спрямовані на підтримку людей, які мають захворювання крові, також розробимо проект по наданню допомоги пологовим будинкам та інші.
Ми не стоїмо осторонь малозабезпечених дітей, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Про впроваджені проекти ви можете почитати –
http://www.portalmolodi.com.ua/home/67-09-03-2010
http://www.portalmolodi.com.ua/home/71-27-04-2010
Ми віримо, що в нас є однодумці! Ми знаємо, що велика сила, яка здатна змінювати світ накраще – це повсякденна і цілеспрямована робота кожного, це любов, яка не має жодних меж, це те, що ми називаємо – ЖИТТЯ, це те, що завжди надихає і змушує дихати на повні груди, це те, що завжди буде у кожному серці, - бо це ЦІЛИЙ СВІТ, це НАШЕ МАЙБУТНЄ!
http://www.portalmolodi.com.ua/home/74-04-07-2010
Робота обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» ведеться сплановано. Намагаємося допомогти усім, виходячи із наших можливостей. Запрошуємо долучатися усіх бажаючих до наших соціальних проектів. Нажаль з матеріального боку основна ініціатива йде від нашої команди.
Шановні жителі Житомирської області та України! Сподіваюся, що у своєму короткому коментарі-відповіді я зумів більш детальніше розповісти вам про головну мету впровадження нашого нового і постійно діючого проекту «Міст добра заради життя». Я та моя команда віримо у те, що відгукнеться багато небайдужих людей до даного проекту - соціально важливої ініціативи молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» і долучаться до підтримки її подальшого впровадження.
Сьогодні від кожного із нас залежить вміння піклуватися один про одного і робити все можливе, щоб позбутися сформованих стереотипів байдужості.
Всі люди особливі, адже ми наділені неповторною красою та гармонією свого внутрішнього душевного стану. Кожний із нас повинен сам уміти та допомагати іншим навчитись дарувати людям свою любов, вміння і таланти. Лише так ми зможемо дати змогу кожному повірити у свої сили та здібності, лише так ми зможемо змінювати наше життя накраще, лише так наші діти і онуки будуть жити у добрі та любові.
Від імені Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» голова організації Віталій Сівко.
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 18:32:35, 09.01.2011 [Материал]

Считаю, что нужно сходить, поддержать, поучаствовать.
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 19:38:24, 09.01.2011 [Материал]

Да куда им! Их же там никто не увидит. Нема пиару...
nvvetal
12 Ololo (nvvetal)   • 11:21:03, 10.01.2011 [Материал]

Интересно.
Зачем устраивать концерт для этого?
Почему нельзя просто собрать деньги?
Какова будет себестоимость в итоге - аренда зала, оплата билетов выступающим?
one
14 Один Житомирянин (one)   • 18:05:27, 10.01.2011 [Материал]

А еще лучше ниче не делать, а сидеть в инете и писать комменты)))
1-10 11-12
Оголошення на ЖЖ інфо: