Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 19 » 15:56:04

Журавський намагається присвоїти собі підтримку демократичних сил - «Народний фронт»

19.10.2014, 15:56:04 2781 2
Журавський намагається присвоїти собі підтримку демократичних сил - «Народний фронт»

®

Політична партія «Народний фронт» заявляє, що останнім часом, коли виборчі перегоди доходять до кінця, одіозні політики почали використовувати бренд партії та зухвало рекламувати себе як єдиного кандидата від демократичних сил.

Так, Віталій Журавський, який свого часу був радником президента Януковича та автором скандального законопроекту про наклеп, у свої рекламі на телебаченні говорить про те, що його підтримує «Народний фронт».

Офіційно заявляємо, що партія не підтримує Віталія Журавського на виборах до Верховної Ради. Більше того, такі люди, як Журавський, Литвин та його син, інші політики, які голосували за диктаторські закони 16 січня, не повинні знову прийти до влади.

В окрузі №66, де балотується Журавський, «Народний фронт» та Блок Петра Порошенка має єдиного кандидата – Павла Дзюблика. 

За даними соціологічних досліджень, які вже публікувались у ЗМІ, Павло Дзюблик перемагає на окрузі №66. Для того, щоб не пустити Журавського у Раду, Блок Порошенка зняв свого кандидата – Михайла Пухтаєвича, і підтримав Павла Дзюблика. Наша мета – не пустити до влади тих людей, які відверто знущались з країни протягом багатьох років. Сьогодні людина, яка була радником Януковича, не має ніякого права говорити про те, що його підтримують демократичні сили.

Ми звертаємося до ЗМІ із проханням не публікувати інформацію та не випускати в ефір чи друк рекламу кандидатів, в якій мова йде про їхню підтримку «Народним фронтом», якщо ця реклама не надається самим «Народним фронтом».

Прес-служба «Народного фронту»

Тэги: Народний фронт, Журавський, выборы 2014

Схожі новини:


Комментариев: 2
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 16:13:17, 19.10.2014 [Материал]

мені особисто гидко дивитись рекламу, де люди його вихваляють. На акторів ніби й не похожі. Продалися. Не Журавського треба винити, а таких от людей. За шмат гнилої ковбаси і маму продадуть рідну.
xom
2 xom (xom)   • 19:32:06, 19.10.2014 [Материал]

На прошлых выборах журавский лично раздавал тюнеры цифрового эфирного телевидения намекая шо он их за свои деньги купил. Хотя эти тюнеры закуплены за бюджетные деньги и по всей стране льготникам раздавались бесплатно.
Оголошення на ЖЖ інфо: