Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 22 » 10:16:29

Країна стояла на Майдані проти узурпації влади, - Чорновол

22.10.2014, 10:16:29 2293 1
Країна стояла на Майдані проти узурпації влади, - Чорновол

®
Нова Верховна Рада голосуватиме за новий Кабмін і обиратиме нового Прем’єр-міністра, щоб не було узурпації влади.

Про це в ефірі програми «Свобода слова з Куликовим» на телеканалі ICTV  заявила член Політради «Народного фронту», медіа-експерт Тетяна Чорновол, коментуючи репліку Юрія Луценка, що «президент, спікер і прем’єр-міністр мають представляти одну партію».

«Ми стояли на Майдані проти узурпації влади. Нова Верховна Рада голосуватиме за Кабмін. І голосуватиме за Прем’єра. Це треба прямо говорити», - сказала вона.

«Ви озвучуєте, що не потрібна конкуренція, що конкуренція між Тимошенко і Ющенком зруйнувала Майдан. Насправді Майдан зруйнували договорняки Ющенка з Януковичем. Отой меморандум,  підписаний з Януковичем. І ті тези, з якими ідете ви – дуже нагадують передвиборчу риторику Януковича 2010 року, коли він звинувачував, що попередні політики критикували одне одного, тому потрібна стабільність», - заявила Тетяна Чорновол.

Вона також зазначила, що пропрезидентська політична сила мала б звернути увагу на критику щодо окремих кандидатів, які йдуть по її списку на вибори. «Ми говоримо про Артура Герасимова, який іде у списку Порошенка. Його людина - «Бес» - зараз  контролює Горлівку і ми дуже б хотіли, щоб на цю критику була реакція», - наголосила Тетяна Чорновол.

Вона також підкреслила, що Революція гідності була реакцією, в першу чергу, на узурпацію влади режимом попереднього президента.

Прес-служба «Народного фронту»


Тэги: Народний фронт, выборы 2014

Схожі новини:


Комментариев: 1
ZIBAK
1 Зыбак Юрий Петрович (ZIBAK)   • 15:44:23, 22.10.2014 [Материал]

Шкода, що пані не зрозуміє, що проти лома немає прийому...
Оголошення на ЖЖ інфо: