Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 17 » 17:31:04

Чорновол у Радомишлі: Я вибрала «Народний фронт», тому що найбільш гаряча точка це уряд

17.10.2014, 17:31:43 2749 3
Чорновол у Радомишлі: Я вибрала «Народний фронт», тому що найбільш гаряча точка це уряд

®
Важливо, щоб урядом керувала людина, яка є талановитим економістом, талановитим прем’єром та глибоко розуміється в усіх питаннях.

«Я вдячна Арсенію Яценюку за те, що він після Майдану не пішов на вибори президента, а взяв на себе відповідальність за уряд. Показав себе із дуже хорошої сторони», - заявила Тетяна Чорновол під час зустрічі із виборцями в місті Радомишлі.

Тетяна Чорновол, кандидат у депутати від «Народного фронту» розповіла, що вибори 26 жовтня – це не тільки вибори президента, а і вибори уряду.

«Люди часто мені кажуть: Яценюк хороший прем’єр, але чому він пішов тоді на вибори? Але після виборів, коли оберуться нові депутати, цей уряд буде розпущений, і будуть обирати новий…», - каже Чорновол.

Тетяна Чорновол розповідає, що з командою, яка зараз у «Народному фронті», розпочинала боротьбу із системою ще в 2012 році.  «Саме з цими людьми ми піднялись, коли навіть мої колеги-журналісти вважали, що Янукович – це назавжди. Ці люди, які повстали, виявили геройство. Зараз ці люди в «Народному фронті», - каже Тетяна Чорновол.

Вона додає, що найважливішим завданням, яке сьогодні стоятиме перед новою владою, є вирішення питання війни.

«Найбільше, що зараз хвилює людей, це війна та корупція. Але я вважаю, що все таки війна зараз на першому плані», - розповідає Чорновіл про завдання, які вона ставить перед собою у Раді.

Сьогодні також Тетяна Чорновол разом із кандидатом-мажоритарником в окрузі №66 Павлом Дзюбликом провели зустрічі із виборцями в Коростишеві та Черняхові.

Прес-служба «Народного фронту»



Тэги: Народний фронт, выборы 2014

Схожі новини:


Комментариев: 3
Hasan
1 Олександр (Hasan)   • 22:29:49, 17.10.2014 [Материал]

Чорновол - не баба, як ванька литвин, якого навіть коментувати не можна...
volia
2 влад (volia)   • 07:33:40, 18.10.2014 [Материал]

А Литвины все трусы и подлецы - чего их комментировать
Мариан
3 Мариан Романишин (Мариан)   • 20:12:14, 18.10.2014 [Материал]

Хочет пристроится в парламенте, вот кажется журналист известный, так занимайся своим делом - расследования разные проводи, ток шоу веди, неа в парламент хочется, а чего ты там делать будешь?
Оголошення на ЖЖ інфо: