Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Март » 28 » 10:01:59

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська провела особистий прийом громадян. ФОТО

28.03.2016, 10:01:59 2868 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Голова обласної ради Анжеліка Лабунська провела особистий прийом громадян. ФОТО

25 березня голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська провела особистий прийом громадян.  До очільника депутатського корпусу звернулося 15 жителів області.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Зокрема, представники с. Вишпіль Черняхівського району звернулися з питання об’єднання територіальних громад. Вони висловили побажання жителів села приєднатися до м. Житомира. Анжеліка Лабунська роз’яснила відвідувачам процедуру об’єднання територіальних громад і порадила спочатку провести громадське обговорення та домовитися про об’єднання з Кам’янською сільською радою. Тільки за таких умов можна вирішувати питання приєднання села до обласного центру, - додала вона.

Також на особистий прийом прийшла представниця ромської національної меншини, яка звернулася з проханням надати приміщення для розміщення у ньому дитячого будинку сімейного типу, де будуть виховуватися діти різних національних меншин.

Окрім іншого, до голови обласної ради під час прийому звернулися з питаннями працевлаштування, надання матеріальної допомоги на лікування, незаконного оформлення прибудови тощо.

Лабунська надала відвідувачам детальні роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення їхніх питань. Окремі звернення вона направила на виконання відповідним органам. Вирішення деяких питань очільник обласної ради взяла на особистий контроль.










Тэги: Лабунская, прием, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 1
TanyaDes
1 Татьяна (TanyaDes)   • 13:40:40, 29.03.2016 [Материал]

Спільнота практик - це онлайн платформа для навчання та професійного спілкування людей, яких поєднує спільна професія \ сфери інтересів.
Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO зібрав на такій платформі фахівців органів місцевого самоврядування для розбудови їхньої професійнох спроможності.
СПІЛЬНОТА є місцем зустрічі представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, територіальних громад, інвесторів, громадських організацій та активістів, які готові:
-ділитися власним досвідом, вивчати і поширювати кращі практики місцевого самоврядування;
- об'єднувати зусилля на принципах соціального партнерства задля розвитку територіальних громад шляхом розробки та впровадження проектів/програм;
- налагоджувати комунікацію в спільноті практик, навчатися на е-курсах, вести дискусії щодо реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади.
Долучайтеся! https://www.youtube.com/watch?v=K70l0BAVsoI
Оголошення на ЖЖ інфо: