Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Май » 26 » 11:08:04

Анжеліка Лабунська закликає громадськість до конструктивної співпраці під час сесій обласної ради

26.05.2016, 11:08:04 2385 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Анжеліка Лабунська закликає громадськість до конструктивної співпраці під час сесій обласної ради

Керівництво обласної ради розглянуло ситуацію, що склалася під час проведення другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради 19 травня 2016 року, коли на вимогу громадськості було внесено ряд  питань.

Враховуючи це, голова обласної ради Анжеліка Лабунська вважає за необхідне повідомити про те, що вирішення питань, що турбують громадськість, у такий спосіб, як було під час останнього засідання обласної ради, не дало можливості депутатам розглянути їх належним чином, - повідомляє "Журналу Житомира" прес-служба обласної ради.

«Це у свою чергу ставило під загрозу виділення коштів на закупівлю медикаментів та ліків, надання шефської  допомоги частинам та установам Збройних Сил України, придбання житла для дітей сиріт, літнього відпочинку дітей, охорону навколишнього середовища тощо», - наголошує очільник депутатського корпусу.

Анжеліка Лабунська зазначає: «аби у подальшому на сесіях обласної ради була врахована суспільна думка громадськості та ефективно розглядалися і приймалися рішення, пропонується громадськості визначити одного представника, який спільно з робочою групою обласної ради з підготовки матеріалів сесій буде пропонувати та узгоджувати  перелік питань для розгляду від громадськості. Пропозиції щодо розгляду питань можна надавати завчасно, а також  і під час проведення сесії».

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська вважає, що така конструктивна співпраця дозволить надавати депутатам необхідну інформацію з цих питань і готувати проекти рішень, що дасть можливість вживати необхідних заходів для вирішення проблем, що турбують громадськість області.

Тэги: Лабунская, Житомирская область, облрада

Схожі новини:


Комментариев: 1
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:57:57, 27.05.2016 [Материал]

Когда заработает МРТ ? Когда люди смогут лечится басплатно? В следующий раз вас забросают тухлыми яйцами.
Оголошення на ЖЖ інфо: