Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Топ-5 виробників ортопедичних подушок

Автор: Оксана Загороднюк, 20.08.2023, 08:49:46 Топ-5 виробників ортопедичних подушок

Раніше подушки з ортопедичною дією використовували в основному люди, які мали проблеми з хребтом чи шийним відділом. Але зараз купити ортопедичну подушку вважає необхідністю кожна людина, яка турбується про своє здоров’я. Відповідно, щоб задовольнити покупців з різними потребами, виробництвом таких аксесуарів займається чимало фабрик. Пропонуємо вашій увазі найбільш популярні. 

Dormeo 

Торгова марка, яка належить мультибрендовій компанії Studio Moderna (Словенія). Вже понад 30 років вона займається випуском першокласних речей для сну, які поєднали у собі новітні розробки та інноваційні матеріали, такі як Memory foam. Усі ортопедичні подушки Dormeo покликані дарувати комфорт та затишок під час відпочинку, дбаючи про здоров’я людини. Саме це робить їх неймовірно популярними та допомагає бренду зберігати авторитет на міжнародному ринку. 

MirSon 

WzOnylFHNxCSrRJizq5X8EEpm8xbq-vTKb6x3faNoH1jfHjVWJSn3jqyqFf8ZVI5QbbqGIs4-5WP1H69sRAWOkH-qUO2HjO1urP87sj5koXOOM0R0fs-sU6YXED-UgjUvLzybM68YbbGWXUSTvB0tts

Фото https://podushka.com.ua/. Подушка ортопедична MirSon

Вітчизняний виробник, продукція якого широко представлена у різних куточках країни. Наприклад, гарний асортимент ортопедичних виробів MirSon пропонує магазин Подушка у Києві. Винятковість аксесуарів цього бренду полягає у конструкції. Більшість моделей мають два валики різної висоти, що робить їх універсальним варіантом для людей, які сплять у різних позах. Також вироби просочують іонами срібла та ефірними оліями (жожоба, алое вера), завдяки чому подушки набувають унікальних властивостей.  

Comfort Line 

Турецький виробник ортопедичних подушок, який вирішив не обмежуватися моделями класичних форм. В його асортименті можна знайти як прямокутні аксесуари, так і у формі валика, напіввалика, метелика. В якості основного матеріалу використовують термочутливий віскоеластик. Він здатен забезпечити необхідний рівень підтримки та створити оптимальний мікроклімат для повноцінного відпочинку. 

Eurosleep

z7DlVQikywyWViml9SNEzwyCnjzZSuIRaijm-W4icmqOGTmPNkcfM3kL54sV_SpgJpYd1vkgWs9DSXLLC_RVslzMQzxEUhqkdAndvbWiaM3VyuScfS9rdR8A_LvhIw8VC_nb28cpxk6rKOTtU4Meq_s

Фото https://podushka.com.ua/. Подушка ортопедична Latex Gel Classiс Eurosleep

Українська компанія, яка ретельно стежить за якістю своєї продукції. Усі її розробки спрямовані на те, щоб кожна людина мала змогу насолодитися комфортом під час сну та забула про погане самопочуття. Виробництво подушок ґрунтується на використанні сучасних матеріалів – піни з ефектом пам’яті, чистого латексу та латексу з додаванням терморегулюючого гелю.

Sonex 

i0uPMj0PzZq1WgqeDkPsfdsySySBf4-rXIbPA4M-xD21R4XQe60z1-anAQwQbfhDPr7lHvoEtLOvoID0Yk7Qho-CoBcdNMoPh67svER7hV1nWYsF_wnIGbY0Y7lwfjtpST5jfWMN6GpKEjMwm4MEREc

Фото https://podushka.com.ua/. Подушка антиалергенна з тенселем ErgoSens Sonex

Ще один вітчизняний виробник унікальних речей для сну. Sonex – перша компанія, яка стала виготовляти аксесуари з наповнювачем Tencel на території України. Також бренд відомий інноваційними подушками, виготовленими з ультрасучасних матеріалів – MemoFeel HD, SoftTouch. Вони не тільки забезпечують ідеальну підтримку, а й гарну циркуляцію повітря, створюючи комфортні умови для здорового сну. 
Якщо ви вирішили купити ортопедичну подушку, у першу чергу радимо звернути увагу на продукцію цих виробників. 

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 20.08.2023 | Переглядів: 565 | спальня, кровать, постель, подушка

Читайте також на цю тему: