Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Суші-бари проти доставки суші: переваги та недоліки обіду в ресторані проти замовлення додому

Автор: Ольга Ветренко, 03.01.2024, 13:58:36 Суші-бари проти доставки суші: переваги та недоліки обіду в ресторані проти замовлення додому

Може встати таке питання: замовити смачні суші в Києві прямо у закладі чи скористатися послугою адресної доставки – що вигідніше, зручніше та краще? Ми спробуємо розібратися та дати вам корисну пораду, яка допоможе зробити правильний вибір.

Які особливості ресторану та доставки їжі для клієнта?

Похід до ресторану – це доволі давній спосіб провести гарно час, смачно поїсти або зекономити час на приготуванні їжі. Однак сьогодні ставлення до відвідування закладів (особливо суші-барів) трохи змінилося. Тут переважно зустрічаються з коханими, бізнес-партнерами або друзями.

З іншого боку, існує стереотип, що їсти суші в ресторані – це дороге задоволення. Тому дуже часто похід в пристойних заклад з гарною кухнею вважається гарним подарунком.

З іншого боку – послуги служби доставки їжі. Такі заклади дають змогу насправді гарно відпочити у вихідні та у звичній атмосфері гарно поїсти. Загалом до переваг служби доставки слід вважати наступне:

  • доступність послуги;
  • швидкість доставки;
  • більш-менш прийнятні ціни на страви;
  • зручність.


Загалом, обидва варіанти – похід до суші-бару та послуги доставки їжі – є дуже корисними. Найкраще рішення для поставленого спочатку статті питання, полягає у виборі універсального закладу, у якому все влаштовує (ціни, кухня, послуги).

“Суші Майстер” – універсальне гастрономічне рішення

Якщо ви полюбляєте суші та роли, то варто оцінити кухню, ціни та атмосферу саме цього закладу. “Суші Майстер” – це не просто ресторан, де в меню є кілька страв типу суші, це набагато більше. Цей заклад спеціалізується на приготуванні страв японські та паназіатської кухні, і роблять вельми хороше.

Але головне – це універсальність закладу, бо тут можна посидіти в загальному залі, замовити їжу з собою або залишити замовлення на адресну доставку. Багато хто з поціновувачів японської кулінарії обрали цей суші-ресторан головним у своєму житті та роками йому не зраджують.

У закладі можна посидіти у вузькому колі або навіть наодинці. А адресна доставка врятує вас, коли немає бажання готувати щось власноруч. Задоволення гарантоване у будь-якому випадку, і в цьому полягає головна перевага.

У закладі однаково вигідно купувати у закладі або замовляти доставку у будь-який район Києва. Замовити можна телефоном, на сайті або у мобільному додатку. Ціни на весь асортимент доволі прийнятні, а страви гарантовано смачні. До речі, досить часто на позиції меню бувають акції.

Стосовно меню, то є різні страви – традиційні суші нігірі, роли з популярними та авторськими начинками, салати тощо. Для великих компаній також знайдуться підходящі рішення у вигляді суші-сетів різного складу та ваги, тому у кожному разі вийде підібрати щось.

Слід сказати пару слів про доставку. Послуга може бути цілком безкоштовна, якщо сума замовлення буде вище за 200 гривень. Стосовно часу очікування, то в середньому потерпіти слід 45-50 хвилин.

Автор: Ольга Ветренко, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 03.01.2024 | Переглядів: 8691 | кафе, суши, роли, їжа, ресторан, доставка, Київ, продукти

Читайте також на цю тему: