Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Санаторій Деренівська купіль - найкращий відпочинок в Закарпатті

Автор: Марія Рудзік, 10.05.2018, 17:37:08 Санаторій Деренівська купіль - найкращий відпочинок в Закарпатті

Якщо хочете гарно відпочити, насолодитися красою незабутнього Закарпаття та покращити стан свого здоров’я – радимо звернути увагу на оздоровчий комплекс Деренівська купіль. Він має славну історію та прославився як здравниця ще у 18 столітті. Купці-іноземці та інший торговий люд приїздили сюди, щоб напитися живильної водиці і навіть брали її у свої краї.

А нині Деренівська купіль – сучасний санаторій, який знаходиться у красивій будівлі, має розвинений лікувально-діагностичний комплекс. Щороку сюди приїздять туристи з України та з-за кордону. Чарівні гірські шпилі, безкраї полонини, стрімкі гірські річки, релакс подалі від метушливих буднів мегаполісу та якісне оздоровлення – фактори популярності цього курорту.
 

Інфраструктура, послуги та харчування в санаторії Деренівська купель

На гостей очікують сучасні номери, що відповідають європейським стандартам якості. У всіх – сучасний ремонт та наявність всього того, що знадобиться для повноцінного відпочинку – ліжко з ортопедичним матрацом та інші зручні меблі, нова побутова техніка, санвузол з душем та гарячою водою. Передбачені і необхідні дрібнички – посуд, капці, постільна білизна та рушники з натуральних тканин.

Якісні послуги надасть кваліфікований та уважний персонал. Індивідуальний підхід гарантовано кожному клієнту. Додатково пропонуємо наступні опції:

  • Прання та прасування у професійній пральні.
  • Трансфер з вокзалу до санаторного комплексу і навпаки, у будь-який зручний для відпочивальника час.
  • Організація цікавих та захоплюючих екскурсійних програм.
  • Прокат гірських велосипедів.
  • Доставка продуктів, готових страв та напоїв безпосередньо до номеру.
  • Замовлення мінеральних вод «Деревінська» та «Закарпатська 1», що розливається на заводі готельно-санаторного комплексу.

Звертаємо вашу увагу – перелічені послуги надаються на платній основі. Замовити їх можна на рецепції готелю. Також там пропонуються картки для поповнення рахунку мобільних операторів. На території санаторію є все, що потрібно для неповторного відпочинку: СПА-комплекс, ресторан, кафе-тераса.

Снідайте, обідайте та вечеряйте поживно і смачно у ресторані або кафе «Саламандра»! Радимо скуштувати аутентичні гуцульські страви та місцеві сири – це дійсно дуже смачно. Всі страви готуються з натуральних і якісних продуктів. Пропонується спеціальне дієтичне меню на основі дієт №1, 5, 9, 15. Такий підхід посилює ефект від проходження лікувальних процедур і дозволяє допомогти людям, що страждають від порушень обміну речовин і ожиріння.
 

Показання, протипоказання до лікування та оздоровлення у Деренивська купиль

На базі сучасного медико-діагностичного центру здійснюється якісне лікування та оздоровлення відпочивальників. Якщо у переліку ваших захворювань хвороба Бехтерева, артроз, ревматоїдний чи реактивний артрит, поліартрит, астено-невротичні розлади, безсоння, нейроциркулярна дистонія, тазові спайки, метрит, гіпоплазія матки, безпліддя, холіцестит, патології жовчо-кам'яних шляхів – вам сюди!

А от лікуватися у Деренівській купелі не варто, маючи наступні протипоказання:

  • Туберкульоз.
  • Гостра форма будь-якого виду захворювань.
  • Післяінфарктний стан.
  • Променева хвороба.
  • Вагітність.
  • Гнійні процеси в організмі.
  • Онкологічні захворювання.

Ви відчуєте, що таке справжній релакс, побувавши у СПА-центрі «Срібні терми», де можна пройти найрізноманітніші ефективні процедури по догляду за тілом. Обов’язково побувайте в римській та російських лазнях, фінській сауні, відвідайте бальнеологічну та гідромасажну кімнати. Кожній людині сподобаються екзотичні тропічний душ та крижаний фонтан.

деренівська купіль бассейн

Пропонуються різноманітні оздоровчі маніпуляції для обличчя та тіла: масажі, рослинні та соляні пілінги, скрабінги, шоколадні та йогуртові обгортання, перлинні й молочні ванни. Зверніть увагу: існують програми для чоловіків, жінок та дітей та спеціальні СПА-вікенди з унікальною програмою! Скупатися у відкритому басейні з аквабаром, наповненому термальною, кремнієво-борною водою «Закарпатська2» приємно навіть взимку.
 

Дозвілля та відпочинок на території здравниці

Зверніть увагу на паркову зону – там ростуть рідкісні види дерев, чагарників, буяють екзотичні квіти. Особливо красиво у парку навесні, коли все навкруги розквітає. Посидіти та помріяти можна в затишних альтанках. Обов’язково зверніть увагу на самобутні скульптури – роботи сучасних українських митців – Олександра Сухоліта, Богдана Коржа, Миколи Білика, Олександра Боньковського, Андрія Болюха, Андріана Балога та ін.

Перебуваючи у Деренівській купелі не занудьгуєш! Любителям активного відпочинку та спортивних ігор створені всі необхідні умови. На вас очікують облаштовані майданчики на відкритому повітрі, тенісні корти з професійним покриттям, що відповідає світовому стандарту, майданчики для гри у волейбол, бадмінтон, настільний теніс.

Для затятих гольфістів працює поле, що має сертифікат якості міжнародного класу. Гру можна провадити у 18 лунках. А чудове електричне освітлення дає можливість грати у спортивні ігри навіть тоді, коли темно!

Забудьте про метушню та гамір великого міста на хуторі Деренівка. Попоїсти та повеселитися гостинно запрошує гуцульська «Колиба», що вміщує 20 гостей одночасно. Любите банні процедури? Завітайте до банного комплексу, повністю недоступного для сторонніх людей. Поніжтеся в закарпатській лазні на дровах, у чані, кімнаті відпочинку. Чудове барбекю можна організувати у альтанках, де розміщені мангали.

деренівська купіль

З фото житлових умов санаторію, відгуками людей, які його вже відвідали та іншою корисною інформацією пропонуємо ознайомитися на нашому сайті. Виникли питання чи потребуєте консультації? Менеджери радо допоможуть та розкажуть про сезонні знижки і спеціальні пропозиції.

Мальовничий куточок Закарпаття чекає у гості саме вас, ваших друзів та родину! Проведіть відпустку чи вікенд з користю для здоров’я!

Більш детальна інформація на сайті: https://sanatorii-karpat.com/

Автор: Марія Рудзік, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.05.2018 | Переглядів: 2979 | Закарпатье, отпуск, отдых, путешествия

Читайте також на цю тему: