Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Машинки Welly – кращий подарунок юному автомобілісту

Автор: Анатолий Радченко, 19.03.2020, 18:14:30 Машинки Welly – кращий подарунок юному автомобілісту

Машинки Веллі - це точні копії відомих автомобілів всіх часів і народів. Кращі марки, кращі модифікації для дитячої колекції автотранспорту. Якісні матеріали, повна деталізація і різноманітність масштабів роблять машинки Welly відмінним подарунком будь-якому хлопчику.

Машинки Welly бувають різних масштабів, деякі моделі радіокеровані або оснащені інерційним механізмом. Крім того, компанія випускає і збірні моделі, які складаються з окремих деталей. Це дає унікальну можливість зібрати автомобіль своїми руками в масштабі 1:18 або 1:24.

Особливості машинок Welly

З 1979 на ринку дитячої продукції з виробництва колекційних моделей машин з'явилася така компанія як Welly. Фабрика розташована в Китаї, в області Гуандуна.

На виробництві використовується тільки якісна сировина і сучасне обладнання. Це дозволяє випускати продукцію, що відповідає світовим стандартам якості. Продукція Веллі широко популярна у всьому світі.

Машинки Welly - це високоякісні моделі мотоциклів, вантажівок, машин і ігрових наборів. Компанія підписала контракти з багатьма відомими фірмами-виробниками машин, тому у машинок Welly є реальні прототипи. В асортименті представлені також збірні моделі, які діти можуть самі складати та прикрашати наклейками.

Моделі машинок Веллі

Моделі машин Веллі приголомшливо деталізовані, зроблені з металу і акуратно пофарбовані. Кожна модель є точною копією справжніх машин, що випускаються серійно.

Машинки Welly випускаються в масштабах 1:18, 1: 24-27, 1: 32-39, 1:43, 1: 60-64.

Найпопулярнішими є моделі 1: 4, представлені з чіткими деталями. В машинках 1:24 відкриваються багажник і вікна. Іграшки 1:31 оснащена інерційним механізмом, але самими функціональними є машинки 1:18. Вони досить великі і є найбільш деталізованими. Ці моделі максимально наближені до оригіналу, у них є доступ в салон, відкриваються багажник, двері, капот. У всіх машинок цієї серії повертається кермо, котре повертає колеса. А для окремих іграшок передбачені спеціальні пристрої для відкривання дверей.

Завдяки високій якості, машинки Веллі популярні не тільки у дітей, але і у колекціонерів.

Ігрові набори «Поліція», «Будівельна техніка», «Служба порятунку» включають кілька моделей техніки. Граючись ними дітки можуть моделювати різноманітні ситуації.

Які бувають машинки Веллі?

Можна купити машинки Welly таких типів:

  • Класичні автомобілі відомих марок.
  • Welly-машинки у вигляді елітних транспортних засобів.
  • Будівельні і службові авто.
  • Ретро-машини.
  • Гоночні моделі та ін.

Купити машинки Веллі не складає труднощів: вони представлені на ринку дитячих товарів у широкому асортименті. Кожна модель продумана до найменших деталей. Отримати в подарунок таку іграшку буде радий навіть дорослий чоловік, особливо якщо вона буде відповідати його реальному транспортному засобу.

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.03.2020 | Переглядів: 1230 | машинки, игрушки

Читайте також на цю тему: