Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Ортопедичний матрац з пружинами: особливості моделей

Автор: Артем Кондратюк, 31.10.2020, 14:31:50 Ортопедичний матрац з пружинами: особливості моделей

Якщо після ночі сну відчувається втома, головний біль або нелади зі спиною, варто задуматися про причини. скоріш за все тіло реагує на невдало вибране спальне місце. Виправити цю ситуацію дуже просто. Потрібно придбати якісний матрац з ортопедичним ефектом. З таким аксесуаром якісний відпочинок гарантований. Адже хребет буде знаходитися в ідеальному анатомічному положенні. Забудуться біль та втома. На зміну їм прийдуть наснага та бажання звернути гори.

Популярні моделі бюджетного сектору

Серед багатьох різноманітних конструкцій ортопедичних матраців особливою групою виділяють моделі, які мають за основу пружини. Подібних позицій безліч у каталогах популярного інтернет-магазину https://e-matras.ua/ukr/matrasy. Якщо потрібна довговічна та бюджетна річ, варто звернути увагу на ортопедичні моделі із залежними пружинами типу «Боннель».

Щоб зрозуміти, що являють собою такі вироби, слід уявити собі велику сукупність пружинок, що щільно пов’язані між собою. Дехто вважає, що така конструкція не завжди зручна. Адже через суцільність основи, при продавлюванні якої-небудь зони сусідній сектор теж приходить до руху. Але це не знижує популярність моделей «Боннель». Їх купують:

  • Користувачі, яким потрібен якісний матрац за низькою ціною.
  • Люди, що люблять спати без партнера. Навіть дуже активний рух під час відпочинку нікому не буде заважати.
  • Покупці, для яких вагомим критерієм є довговічність та надійність.


До речі, конструкції «Боннель» використовують і вітчизняні виробники, і всесвітньо відомі бренди. І це сприяє тому, що цікавість покупців не вгасає.

матрац

Особливий підхід

Є й інший варіант пружинних матраців з ортопедичним ефектом. Такі моделі коштують дорожче, але й якість їх інша. Конструкція популярних моделей виглядає, як сукупність незалежних пружин. Кожна з них розташована в індивідуальному чохлі. Усі сектори но прилягають один до одного. Однак, під впливом надавлювання просідає лише та дільниця, на яку здійснюється тиск.

Така конструкція гарна тим, що партнер зовсім не відчуває коливанні матрацу, коли ви перевертаєтесь уві сні. Окрім того, саме моделі з незалежним розташуванням пружин найчастіше використовують для створення матраців зі змішаним типом жорсткості. Подібний варіант ідеально підходить будь-кому. Хоча, є й інші варіанти. Адже в колекціях популярних інтернет - магазинів є й безпружинні матрацики. Але це – вже зовсім інша історія.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 31.10.2020 | Переглядів: 1342 | сон, матрац

Читайте також на цю тему: