Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чому я придбала матрац ортопедичний в інтернет магазині "Магдек"

Автор: Оксана Загороднюк, 10.01.2021, 19:33:37 Чому я придбала матрац ортопедичний в інтернет магазині "Магдек"

Хотілося б поділитися з вами невеликою історією про те, як я усвідомила усю важливість відпочинку на ортопедичному матраці. Річ у тому, що користуватися цим виробом я почала порівняно недавно, близько року тому. Тепер же представити не можу, як раніше задовольнялася сном на старому "ватному" виробі.

ортопедичні матрациСпершу невелика передісторія. Вже понад 5 років я працюю в архіві суду : день за днем мені доводиться діставати важкі ящики, дертися по сходах і ритися в картотеках. Кожен робочий тиждень закінчувався одним і тим же - ломило поперек, набрякали ноги. І усе це в мої неповні 40 років, що зовсім не радувало. Особливо важко доводилося після відпусток, коли спина відвикала від надмірних навантажень. Одного прекрасного дня сталося те, чого я побоювалася : втративши рівновагу, впала з драбини і пошкодила спину.

Зрозуміло, після того, що стався довелося піти на тривалий лікарняний і проходити лікування. Ортопед практично відразу вказав на необхідність купівлі якісного ортопедичного матраца. Спочатку я не надала цьому особливого значення, але з кожним днем болі в спині тільки посилювалися. Вирішила не грати з вогнем і послухатися ради фахівця.

Скажу чесно, небажання купувати ортопедичний матрац було пов'язане з високими цінами на цю категорію виробів. Не раз мені доводилося впадати в шок від цінників, що лякали, на матраци дуже посереднього виду. Проте відступати було нікуди і я подумки попрощалася з великою сумою. На щастя, одного разу у гості навідалася давня знайома, яка і порекомендувала мені купити матрац ортопедичний в інтернет-магазині magdek.com.ua. Вона обмовилася про вдалі покупки на цьому сайті і відмітила доступні ціни на лінійки ортопедичних матраців.

Відвідавши цей інтернет-магазин, видихнула з полегшенням. Тут і ціни не кусають за руку, і консультанти завжди допоможуть визначитися з вибором. Оскільки знаннями в цій області не можу похвалитися, вирішила відразу ж звернутися за порадою до онлайн-помічників. Спершу пояснила свою ситуацію, висловила побажання відносно ціни і параметрів матраца. Яке було моє здивування, коли всього через 10-15 хвилин мені представили перелік моделей, що підходили під мої запити! Остаточний вибір був зроблений після короткої консультації з лікарем-ортопедом.

За минулий рік моє уявлення про комфорт кардинально змінилося. Якщо раніше я вважала сон необхідністю, зараз отримую від нього угамую задоволення. Використання ортопедичного матраца, придбаного в "Магдек", сприятливо впливає на стан моєї спини і здоров'я в цілому. Закликаю усіх уважно відноситися до власного тіла і давати йому повноцінний відпочинок - повірте, воно буде вам вдячно. З повагою Ірина Громул, м. Київ.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.01.2021 | Переглядів: 2413 | матрас, сон, кровать

Читайте також на цю тему: