Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Матрац для розкладного дивана - недороге поліпшення спального місця

Автор: Олег Ковальский, 25.07.2021, 17:12:00 Матрац для розкладного дивана - недороге поліпшення спального місця

Проблеми зі спиною не з чуток знайомі переважній більшості населення нашої планети. Причому від болів в хребті страждають люди абсолютно різного віку. Якщо у літніх це можуть бути вікові зміни, то у школярів такі симптоми з'являються внаслідок малорухливого способу життя і неправильної постави. Щоб мати можливість повноцінно відпочити в нічний час, необхідно подбати про якісне місці для сну.

Далеко не всі мають можливість придбати повноцінний ортопедичний матрац. У когось для цього не вистачає коштів, а у інших місце займають старі меблі, не пристосовані для використання сучасних конструкцій. Але у всіх є прекрасна альтернатива - купити футон-матрац для вирівнювання дивана. Цей тонкий топер дозволяє згладити нерівності старих меблів, забезпечуючи опорно-руховому апарату правильне положення під час сну.

Купити тонкий матрац на диван - що потрібно врахувати?

Функціональність цього зручного топеру дозволяє використовувати його тільки для нічного відпочинку, згортаючи виріб на день в рулон. Тонкі матраци на диван (футони) мають наступні відмінності:

  • розміри - виробники пропонують великий вибір моделей, стандартної ширини і довжини або ж нестандарт, в окремій категорії можна придбати дитячі топери;
  • жорсткість - цей параметр безпосередньо залежить від наповнювача матраца, для людей з проблемами опорно-рухового апарату і дітей рекомендується використовувати жорсткі матраци накидки;
  • висота - якщо планується час від часу використовувати футон в якості додаткового спального місця, доцільно вибирати виріб максимальної висоти.


Для кожного типу матраца топеру позначене максимальне навантаження, перевищувати яке не рекомендується. Щоб довідатись всі ці параметри, вартує порівняти матраци з цієї категорії сайту matroluxe.org.ua/toppery оскільки там відібрані всі актуальні моделі маттраців футонів. Додатковою перевагою буде наявність наматрасника (зазвичай він виготовляється з щільного жаккарда), це захистить виріб від передчасного зносу, а також забезпечить легкий догляд за ним.

Вирівнюючий ортопедичний матрац на диван: переваги

Головною перевагою цих виробів є їх мобільність. При необхідності ними можна не тільки вирівняти поверхню дивана, але і використовувати їх в якості додаткового спального місця. Також варто відзначити ортопедичний ефект, який досягається завдяки наповненню з сучасних матеріалів (пінополіуретану, латексу, кокосової койри і ін.) При цьому вартість таких виробів істотно нижче, тому вони доступні широкому колу споживачів.

Багато людей з успіхом вирівнюють за допомогою футоів не тільки дивани, але і розкладачки або крісла, беруть його з собою на природу або дачу, регулюють за його допомогою ступінь жорсткості основного матраца. В інтернет-магазині «Матролюкс» легко знайти потрібний матрац-футон (тонкий або середньої товщини) на будь-який диван, а купити його можна з доставкою в будь-яке місто України. У жителів Львова є перевага, оскільки там знаходяться фірмові магазини Матролюкс і один з найбільших складів матраців. Тому перед покупкою можна протестувати матрац і одразу забрати з собою обраний варіант.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.07.2021 | Переглядів: 1135 | постель, матрас

Читайте також на цю тему: