Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Aspergil » 2012 » Август » 26
Aspergil Литвин б’є людей?

Aspergil


Оценка: 4.1/5 Голосов: 14

Литвин б’є людей?

26.08.2012, 13:32:50 2224 4.1 2


            Неабиякі передвиборчі баталії відбуваються в Новограді- Волинському. І, важливо, що ця боротьба відбувається не на екранах телевізорів чи шпальтах газет, а на вулицях міста. Нарешті суспільство почало чинити відвертий спротив.



            До боротьби за майбутній мандат Литвина у Верховній Раді вже долучилася і…  міліція , і  обласна організація Партії регіонів – Володимиру Михайловичу самому вже не впоратись. Отже, всі маски знято – Литвин купив місце у ВР, продавши мову батьків, у вишиті руками яких рушники ще нещодавно плакав. Якщо врахувати участь у побитті агітаторів одного з  братів-Литвинів , то чітко вимальовується сімейний синдикат боротьби за владу та продаж України, її мови, власних батьків. Враховуючи підпорядкованість військових структур литвинівському кланові, ми можемо побачити силовий варіант придушень антилитвинівських протестів.

             Про «теплу» зустріч в одному з сіл округу ми повідомляли  раніше .

            Доказом того, що Володимиру Михайловичу без міліції ну нікуди, є зустріч з  "вдячними" земляками  ! Литвин цього, звісно, не очікував і під час випровадин виглядав розгубленим. Ой що ще буде, Володимире Михайловичу. 







Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 18:59:04, 26.08.2012 [Материал]

Человек - большой политик. Я уже писал, о том, кто в политику к кормушке рвётся.
А избиения? Это глубинка. Милиционер там - царь и бог. Раньше бы никто ничего не узнал вовсе.
Сашко
2 Alex (Сашко)   • 13:20:30, 27.08.2012 [Материал]

Типа, пусть скажут спасибо что вообще не убили?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо