Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GRANIT86 » 2013 » Сентябрь » 13
GRANIT86 Місто лева першим побачило “українського Троцького”

GRANIT86


Оценка: 4.5/5 Голосов: 16

Місто лева першим побачило “українського Троцького”

13.09.2013, 15:19:57 1897 4.5 6

При моєму неоднозначному відношенню до особи Л. Троцького стаття заслуговує уваги.

репост: http://gaslo.info/?p=4072

2 вересня 2013 року, незважаючи на провокації, у Львові відбулась презентація книги «Український Троцький. Тексти Лева Троцького про Україну». Через неабиякий резонанс захід зібрав близько 50 учасників. Під час презентації книги до зали увійшли близько 20-ти молодих бойовиків, серед яких присутні впізнали футбольних фанатів «Карпат» з відомого фанатського угруповання «Pride»

Колектив "Лівої опозиції”

12 вересня 2013 року, незважаючи на провокації, у Львові відбулась презентація книги«Український Троцький. Тексти Лева Троцького про Україну».

Під час презентації книги до зали увійшли близько 20-ти молодих бойовиків, серед яких присутні впізнали футбольних фанатів «Карпат» з відомого фанатського угруповання «Pride». Це угруповання відоме тим, що є найбільш ідейно та організаційно близьким до ВО «Свобода» та депутата Юрія Михальчишина. Зокрема, серед фанатів було помічено охоронців Михальчишина.

Спочатку провокатори сіли в кінці зали і намагалися зірвати захід включивши музику зі своїх мобільних телефонів, голосними вигуками, нецензурною російською лайкою. Сторони обмінялися репліками. На місце проведення презентації прибула міліція.

На адресу трьох учасників – Захара Поповича, Василя Черепанина та Андрія Мовчана – персонально виголошувались погрози, мовляв вони ризикують власним здоров’ям, презентуючи у Львові «Українського Троцького». Незважаючи на шум та погрози, презентація продовжилася й успішно відбулась. Більша частина новоприбулої молоді почала уважно слухати. Були навіть прохання говорити голосніше. Презентація завершилася тільки після того, як представники «Лівої опозиції» Захар Попович та Андрій Іщенко відповіли на всі питання присутніх. Через неабиякий резонанс захід зібрав близько 50 учасників.

На завершення молоді хулігани привітали видання Л. Троцького українською піснею і гучними оплесками. Після завершення презентації багато хто з присутніх придбав книжку. Футбольним фанам подарували примірник часопису «Спільне», присвячений політекономії расизму. Із вдячності молоді люди забажали навіть сфотографуватися з організаторами на пам’ять і їх прохання було задоволено. Нажаль, незважаючи на донесену інформацію, деякі з молодих фанів не втрималися і попрощалися, традиційно "зіганувши”. Отже, на нас ще чекає кропітка виховна робота.

До праці!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
Passionar
1 Дмитрий (Passionar)   • 15:27:23, 13.09.2013 [Материал]

Ничего удивительного, это максимум на что способны подобные назойливые субъекты.

Как следствие - добьются обратного эффекта.
Отсюда и куча показного виртуального негодования от сочувствующих!
Гоцик
2 Гоцик (Гоцик)   • 18:55:39, 13.09.2013 [Материал]

12 вересня 2013 року, незважаючи на провокації, у Львові відбулась презентація книги«Український Троцький. Тексти Лева Троцького про Україну»---------А чего не Бронштейна? Так точнее. А то попривыкали под пседонимами подавать, что бы пейсы не торчали. Троцкий-Бронштейн, Тягнибок-Фротман и т.д.
sax
3 sax (sax)   • 05:44:09, 14.09.2013 [Материал]

Троцкий (Бронштейн) -плохо, Сталин-(Сынжида)-хорошо, Тагнибок(Фронтман)- плохо,Ленин- (Бланк)хорошо Гоцик -(Гоцман )-хорошо или плохо?Вот в чем вопрос.P/S/ Passionar (Вольфман)-ХОРОШО.Так мы создаем историю, обратного эффекта.
Гоцик
4 Гоцик (Гоцик)   • 09:45:49, 14.09.2013 [Материал]

Не переводи стрелы пейсоносец.Я ваши пейсатые мансы наизусть знаю)))))
sax
5 sax (sax)   • 12:50:30, 14.09.2013 [Материал]

Ты знаешь всё дроченосец, но не точно.
Гоцик
6 Гоцик (Гоцик)   • 18:48:50, 14.09.2013 [Материал]

Ой=ой-ой! И кто это пищит? Это же прямой потомок Онана)))))) Иди и занимайся своим любимым делом)))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо