Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Март » 5
pixar У пошуках весни -

pixar


Оценка: 1.4/5 Голосов: 5

У пошуках весни - "Шкарівські гірки"

05.03.2021, 15:17:09 7629 1.4 0

Що ж після єгипетського пригод, по поверненню в Україні на мене очікувала не менш цікава трейлова пригода, а саме трейловий забіг “Шкарівські гірки”, який мав проходити в неділю. Відпочивати від Каїрського марафону в основному прийшлось в аеропорту Стамбула. Трейловий забіг “Шкарівські гірки” для мене став третім трейлом, що проходить в околицях містечка Білої Церкви.

Так як в минулому році мені не вдалось потрапити на весняний варіант “Village Trail”, тоді якраз розпочинав своє знайомство з єгипетськими півмарафонами. Тому цього року з нетерпінням очікував, коли з'явиться анонс весняного “Village Trail”. Цього року організатори білоцерківських трейлів, а саме “Марічка та Євгеній” для учасників приготували досить гарний сюрприз, а саме провели ребрендінг весняняного”Village Trail” і він отримав, як свою власну назву, а саме “Шкарівські гірки”, так і досить цікавий маршрут.

Реєстрація

Що б зареєстрації на участь у трейловому забігові “Шкарівські гірки” треба було заповнити спеціальну google-форму та сплатити стартовий внесок – 450 грн.

Маршрут трейлового забігу “Шкарівські гірки” складався з одного кола довжиною в 24 кілометри та проходив в основному територією навколишніх засніжених полів та лісопосадок. Та мав дві станції харчування, а саме на 15 та 17 кілометрів відповідно, де учасники могли трішки відпочити та відновити свої сили.

Біг

Недільного ранку на мене знову очікувала чергова бігова подорож, хоча цього разу не так далеко, як попередня, але вона теж мала бути доволі цікавою. Тому прокинувшись недільного ранку та зібравши майже усю потрібну для трейлового забіга екіпіровку, відправився у напрямку метро Теремки, де на учасників трейлу “Шкарівські гірки” очікував трансфер, який мав доставити охочих побігати по снігу до стартового містечка забігу.

Стартове містечко трейлового забігу “Шкарівські гірки” розміщувалось на території центру відпочинку “Шкарівські Вари”. На території комплексу учасники могли отримати свої стартові пакети, переодягнутись та здати речі в камеру схову. Головна подія недільного ранку, а саме старт трейлу “Шкарівські гірки” розпочався об 11 годині, після невеличкого брифінгу від організаторів забігу.

Що ж стосується мене, то мої бігові пригоди цих вихідних приблизно можна описати, так “З вогню, да в полум’я”, а точніше з “З сонця, да в сніги”. Тому як тільки закінчився стартовий відлік, розпочалась чергова бігова пригода засніженими полями та лісопосадками Білої Церкви.

Кудись особливо спішити особливого бажання звісно не було, тому долати дистанцію трейлу “Шкарівських гірок” вирішив в досить повільному темпі. Навіть, коли хотілось бігти швидше, то ноги цю ідею особливо не сприймали з великим задоволенням. Та старались при кожній ліпшій нагоді нагадати мені про “Cairo Marathon”, та що вони ще знаходяться під враженнями від нього. Подолати ж перші 7 миль трейлу, все таки вдалось за 1 годину та 24 хвилини.

Друга половина дистанції трейлу “Шкарівські гірки”, а саме 8 миль покорилась мені приблизно за 2 години та 10 хвилин. Звісно, що за трейл, якщо на ньому не можна трішки поблукати. Не дивлячись на гарну розмітку маршруту, все таки знайшлись “добрі” помічники, які вирішили допомогти, як організаторам так і учасникам трейла, та зняти її в одному місці її зняти, видно, що б учасникам біглось, ще веселіше.

Після 3 годин та 30 хвилин бігових пригод в засніжених полях, лісочках та вуличках села Шкарівка повністю вистаженим та оримавши при цьому велику кількість позитивних емоцій мені все-таки вдалось дістатись фінішної арки трейлового забігу “Шкарівські гірки”. А заодно і закінчити своє знайомство з трейлами Білої Церкви отримавши позитивні емоції та цікавими враженнями.

Враження

Зимовий трейловий забіг “Шкарівські гірки” став гарним доповненням до двух своїх трейлових колег, а саме трейлу “Тропа над Россю” та “Village Trail” та отримав досить чудову організацію трейла та файну розмітку маршрута (не рахуючи поворота, де організаторам допомогли “добрі” помічники). Досить цікавий маршрут трейла, що проходив в основному по засніженій території навколишніх полів, лісочків та частково проходив територією села Шкарівка. Звісно ж не можна обійти стороною великої кількість підйомів та спусків, які зустрічались на маршруті трейлу, та з яких відкривались красиві панорама на навколишні території.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо