Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2022 » Февраль » 12
pixar Прогулянка Виноградарським лісом -

pixar


Оценка: 2.0/5 Голосов: 11

Прогулянка Виноградарським лісом - "Winter Kalancha Trail"

12.02.2022, 11:51:29 7827 2.0 1

Майже два місяці зими пройшли без бігових змагань, тому вже трішки почав сумувати за атмосферою, що панує на них, а разом з тим підшукувати цікавий забіг, яким можна було б відкрити черговий біговий сезон. Cтартував цього разу він з зимового трейлового забігу, що проходив по території Виноградарського лісу в Києві, та мав назву “Winter Kalancha Trail”, де на мене очікувало 22 кілометри засніженими стежками зимового лісу, а разом з тим змога перевірити свою підготовку на початок сезону.

Реєстрація

Зареєструватись на трейловий забіг “Winter Kalancha Trail” можна було через сайт, vseprobegi.org, де учасники могли обрати одну з двох дистанцій, основну – 22 кілометра, або дистанцію-супутник – 11 кілометрів.

Маршрут “Winter Kalancha Trail” для дистанції на 22 кілометра проходив засніженими стежками Виноградарського лісу та складався з двох кругів по 11 кілометрів кожне. Забрати свої стартові пакети учасники трейлу могли, як за день до змагань, так і в день проведення змагань на території стартового містечка.

Біг

Відкривати цьогорічний біговий сезон вирішив в останню неділю січня з бігової прогулянки по засніженим стежкам Виноградівського лісу, з яким уперше познайомився в далекому 2019 році, під час участі в “Winter Cross”. Тоді маршрут та організація бігової події “Winter Cross” мені досить таки сподобалась. А цього року, як тільки з’явився анонс трейлу “Winter Kalancha Trail”, одразу вирішив, що неодмінно потрібно прийняти у ньому участь, тому останню неділю січня очікував з великим нетерпінням.

Добиратись до стартового містечка “Winter Kalancha Trail” вирішив зарання, що б отримати свій стартовий пакет, який не встиг забрати у перед день змагань, а разом з тим трішки прогулятись по лісі.

Головні ж бігові веселощі, які на мене очікували недільного ранку, а саме старт першого забігу в сезоні, під назвою “Winter Kalancha Trail” розпочались о 10 годині, коли після невеличкого брифінгу від організаторів, стартували учасники на дистанцію в 22 кілометри.

Перші кілометри після старту розпочались жваво, біглось, як не дивно досить таки легко. Перша половина трейлу (11 кілометрів) промайнула швидко – 1 година 5 хвилин, чому сприяв, як маршрут трейлу, який мав багато прямих учасників, тай бігти по засніженим стежкам було зручно, бо збитися з маршруту було доволі важко, крім того на основних поворотах розміщувались волонтери, які вказували правильний напрямок. Тому під час бігу можна було особливо не перейматись про розмітку і що раптово забіжиш не туди, а в основному зосередитись на бігові і разом з тим милуватись красою засніженого лісу.

Друга ж частина трейлу розпочалась на пункті харчування, де учасники могли відновити свої сили різними смаколиками та трішки зігрітись теплим чаєм. Після чого вже вирушити підкорювати наступні 11 кілометрів трейлу “Winter Kalancha Trail”. Що ж стосується другої частини трейлу, то вона теж пройшла доволі швидко – 1 година 10 хвилин, хоча тут мене спідкала маленька прикрість, так як на 10 милі помітив, що десь загубив на маршруті свій чіп і ця прикрість трішки засмутила. В цілому ж зимова пригода по стежкам Виноградарського лісу, під назвою “Winter Kalancha Trail” для мене добігла до свого закінчення через 2 години 15 хвилин.

Враження

Зимовий трейловий забіг “Winter Kalancha Trail” запам’ятався гарною організацією трейлу та цікавим маршрутом, який проходив засніженим лісом. Що дозволило не тільки насолодитись цікавою пробіжкою, помилуватись красою засніженого лісу, але разом з тим перевірити свої сили на початкові бігового сезону.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
vovik-zt
1 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 21:51:07, 12.02.2022 [Материал]

Гарне хоббі. Чи це професійно?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо