Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Сентябрь » 12 » 12:13:18

Виктор Суслов приехал с рабочим визитом в Житомир. ФОТО

12.09.2007, 23:41:18 4723 0
Виктор Суслов приехал с рабочим визитом в Житомир. ФОТО

11 вересня в УМВС України в Житомирській області, а потім і в Бердичівському міськрайвідділі міліції відбулася зустріч особового складу із заступником Міністра внутрішніх справ України Віктором Сусловим.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в центрі зв'язків з громадкістю УМВС України в Житомирській області

За його словами, такі зустрічі наразі відбуваються у всіх областях нашої держави за дорученням Міністра внутрішніх справ України Василя Цушка, і їх метою є роз’яснення працівникам ОВС на місцях окремих рішень Міністерства.

Позитивними зрушеннями у напрямку полегшення роботи оперативних служб та доступу до інформаційних баз є створення єдиної бази даних Департаменту інформаційних технологій МВС України та підключення до неї Управлінь МВС в областях аж до міськрайвідділів. Ефективність такого кроку, на думку заступника Міністра, вже почала себе проявляти у напрямку розшуку безвісти зниклих, злочинців або осіб, що переховуються від слідства.

Наступним кроком щодо удосконалення документування та обміну інформацією незабаром має стати створення Міністерством внутрішніх справ електронної програми документообігу. Як зазначив Віктор Іванович, таким чином керівництво „революціонує МВС”.

У своєму виступі Віктор Суслов відзначив основні завдання, які сьогодні, у складний період гострої передвиборної кампанії, стоять перед кожним працівником міліції і які слід неухильно виконувати кожному окремому співробітнику.

Окремо заступник Міністра внутрішніх справ України зустрівся і з представниками засобів масової інформації, відповівши на ряд їхніх питань щодо подальшої діяльності системи органів внутрішніх справ загалом, а також у період передвиборної кампанії зокрема.

Віктор Суслов запевнив присутніх, що „МВС не є суб’єктом виборчого процесу, воно тільки забезпечує його безперешкодну реалізацію”. Неухильна позиція МВС у передвиборний період – не допустити тиску з боку вищих ешелонів влади на органи внутрішніх справ, перешкод у здійсненні їх законної діяльності, а також дискредитації керівництва Міністерства.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: