Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2007 » Декабрь » 3 » 19:19:52

Студенты "Университета современных знаний" помогли житомирской налоговой инспекции. ФОТО

03.12.2007, 19:19:52 6243 0
Студенты

Студенти ІІ курсу економічного факультету Житомирської філії Університету сучасних знань виявили бажання надати допомогу податківцям ДПІ у Житомирському районі в якості волонтерів державної податкової служби.

29 листопада 2007 року фахівці ДПІ у Житомирському районі влаштували для членів цієї волонтерської групи день відкритих дверей.

Начальник державної податкової інспекції у Житомирському районі Олександр Миколайович Капустін під час зустрічі наголосив: «Підвищення рівня обізнаності у молоді щодо обов’язків із сплати податків, зборів, обов’язкових платежів, виховання сумлінних громадян та надання роз’яснень щодо витрачання державних коштів є надзвичайно важливим для подальшого розвитку суспільства».

Начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Житомирській області Шевченко Надія Степанівна окреслила напрямки модернізації органів державної податкової служби та масово-роз’яснювальної роботи, що проводяться обласною податковою адміністрацією та держподатінспекціями області і спрямовані на підвищення рівня добровільної сплати податків та налагодження партнерських відносин з платниками податків.

Фахівці інспекції розповіли про роботу, яку можуть проводити волонтери, а це і:
  • надання роз’яснення з нескладних питань щодо порядку застосування діючого податкового законодавства та нормативних документів;
  • розповсюдження брошури, плакати, листівки з питань оподаткування;
  • інформування населення про роботу податкових органів;
  • участь в агітаційній роботі по передплаті друкованих видань органів державної податкової служби;
  • проводення соціологічного опитування населення з питань, що цікавлять органи державної податкової служби;




В атмосфері взаємопоррозуміння, що панувала під час зустрічі, заступник начальника ДПІ у Житомирському районі Ольга Михайлівна Дмуховська заздалегідь висловила подяку студентам майбутнім учасникам волонтерського руху: “Ця зустріч лише перший крок у такій відповідальній роботі, як формування податкової культури. Ми, податківці, впевнені, що отримані у нас знання знадобляться не тільки в учбовому процесі, а й стануть у нагоді Вам майбутнім сумлінним платникам податків”.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: