Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Январь » 12 » 11:47:04

Житомирская милиция за неделю нашла более 21 кг наркотиков

12.01.2008, 11:47:04 4561 0
Житомирская милиция за неделю нашла более 21 кг наркотиков

З початку січня на території Житомирської області працівники міліції проводять відпрацювання, метою якого є активізація боротьби зі злочинами, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в ВЗГ УМВС України в Житомирській обалсті.

За словами начальника ВБНОН УМВС України в Житомирській області Сергія Дзюбенка, лише за тиждень проведення операції з незаконного обігу вилучено понад 21 кг наркотиків, з них майже 10 кг маріхуани, 7 кг коноплі, понад 3 кг макової соломки та 1,5 кг інших наркотичних засобів, у т.ч. прекурсорів та сильнодіючих лікарських препаратів.

За цей же період працівники міліції зареєстрували 139 фактів незаконного обігу наркотиків. Вже порушено 33 кримінальні справи, 11 з яких за збут наркотичних засобів, 4 – за викрадення та привласнення наркотиків та ще по 2 фактам втягнення інших осіб у наркозлочинність та 2 – по виявленню наркопритонів.

9 січня в с.Макарівка Баранівського району за місцем проживання 23-річного місцевого жителя працівники міліції виявили та вилучили 2 кг макової соломки та 4,5 л рідини коричневого кольору.

У той же день в с.Радецька Болярка Червоноармійського району в будинку 53-річного місцевого жителя оперативниками виявлено та вилучено 8 кг маріхуани, яку він зберігав з метою збуту.

Наступної доби у господарстві 72-річного жителя с.Тернівка Новоград-Волинського району міліціонери вилучили понад 2 кг наркотичного засобу „канабіс”, який пенсіонер зберігав з метою збуту.

11 січня в с. Киянка Ємільчинського району у домогосподарстві 29-річного непрацюючого місцевого жителя працівниками міліції виявлено та вилучено майже 2 кг рослин конопель.

Усі вилучені наркотики направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області. Вирішується питання про порушення за цими фактами кримінальних справ.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: