Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Февраль » 4 » 22:04:02

Ирина Синявская обратилась к жителям Житомирской области

04.02.2008, 18:14:51 4327 0
Ирина Синявская обратилась к жителям Житомирской области

Ирина Синявская, председатель Житомирского областного совета, обратилась к жителям Житомирской области.

В своем обращении, текст которго размещен на сайте облсовета, она сообщила о том, что в Житомирской области впервые в истории Независимой Украины состоялся силовой захват власти представителями двух политических сил в областном совете - БЮТ и НУ, а депутаты от Нашей Украины стали просто заложниками в преступной схеме криминальных элементов от БЮТ.

Кроме того Ирина Максимовна заявила, что не позволит проходимцам, которые прячутся под масками народных избранников, силой захватить власть в области и осуществить свою самую заветную мечту - уничтожить Житомирщину.



Шановні мешканці Житомирської області.

Сьогодні я змушена звернутися до Вас і повідомити, що у нашій області вперше в історії Незалежної України відбулося силове захоплення влади представниками двох політичних сил в обласній раді - БЮТ та НУ. Варто сказати, що депутати від Нашої України стали просто заручниками у злочинній схемі кримінальних елементів від БЮТ.

Депутати від цих двох фракцій, не маючи ані законних підстав для власних дій, ані кворуму, самовільно оголосили про скликання сесії, обрали ще одного голову обласної ради і змушують працівників обласної ради, правоохоронні органи області виконувати нелегітимні розпорядження, наражаючи їх на адміністративну і кримінальну відповідальність.

Те, що зараз коїться у стінах обласної ради, можна назвати тільки одним словом - кримінал.

Я, Синявська Ірина Максимівна, як чинний голова обласної ради, заявляю з усією відповідальністю Вам, шановна Житомирська громада, що не дозволю пройдисвітам, котрі ховаються під масками народних обранців, силоміць захопити владу в області і здійснити свою найзаповітнішу мрію - знищити Житомирщину. Адже, головна ідея, якою вони керуються, це - безкарно розкрасти землю, спочатку довести до банкрутства, а потім підім'яти під себе стратегічні і економічно важливі підприємства, задушити голос народу і силою примусити Вас працювати на них з ранку до ночі.

Люди, які вчинили силове захоплення влади, майже рік не з'являлися на сесії обласної ради. Їм абсолютно не важливо, що села вимирають, молоді немає де працювати, а цілі покоління стають "втраченими", адже не мають ні мети, ні стимулу для повноцінного життя.

З часу, коли я очолила обласну раду, я неодноразово зупиняла спроби "дерибану" і перешкоджала злочинним схемам захоплення надр та майна Житомирської області. Зрозуміло, що така неупереджена поведінка не могла прийтись до смаку людям, які мають кримінальне минуле.

Мені надзвичайно шкода, що і окремі правоохоронці, які мають високий ранг і покликані відповідати за дотримання Закону, сприяють злочинцям, місце яким - тюрма, а не обласна рада.

Але, не зважаючи на силові і неправомірні дії представників окремих політичних сил, я продовжую працювати і надалі буду відстоювати інтереси тільки мешканців Житомирської області, а не інтереси політиків, якими рухає виключно нажива.

Я дякую Вам за підтримку, яку відчуваю щоденно. Впевнена - правда переможе, адже ціна цієї боротьби дуже висока - благополуччя нашої Житомирщини.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: