Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Февраль » 22 » 09:53:43

Из Житомирской области выдворили 13 нелегалов

22.02.2008, 14:10:06 4467 0
Из Житомирской области выдворили 13 нелегалов

На території Житомирської області триває проведення оперативно-профілактичних заходів по виявленню нелегальних мігрантів. До цих залучено понад 200 правоохоронців, у тому числі працівників паспортної служби, блоку громадської безпеки та бійців спецпідрозділу „Беркут”.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в ВЗГ УМВС України в Житомирський області.

Результатами проведення цих заходів в Житомирі, Володарсько-Волинському, Коростенському районах та у самому м.Коростені, виявлено ряду порушень паспортно-візових правил, за які до адміністративної відповідальності притягнуто 11 іноземців та ще двох наших співвітчизників, які запросили до себе іноземців у приватних справах.

14 іноземним підданим, серед яких громадяни Узбекистану, Таджикістану, Азербайджану, за торгівельну діяльність без відповідного дозволу Мінпраці на працевлаштування та реєстрації на постійне проживання в Україні скорочено термін перебування у нашій державі.

Рішення про добровільне видворення за межі України із забороною в’їзду на її територію упродовж 5 років прийнято стосовно 7 громадян Узбекистану, 4 громадян Грузії та 2 громадян Таджикистану. Матеріали про примусове видворення ще 8 іноземців наразі розглядає адміністративний суд м.Житомира.

Робота правоохоронців у цих напрямках продовжується і в інших районах Житомирської області.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: