Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Апрель » 23 » 02:21:41

Фонд «Серце до серця» зібрав у Житомирі майже 29 тис грн! ФОТО

23.04.2008, 19:05:56 6604 0
Фонд «Серце до серця» зібрав у Житомирі майже 29 тис грн! ФОТО

У Житомирі завершилась ІІІ благодійна Акція "Почуйте всі!" фонду "Серце до серця".

Як повідомив «Журналу Житомира» житомирський штаб фонду "Серце до серця", акція була розподілена на ІІ етапи. Перший – тиждень благодійності з 14 по 18 квітня. Був налагоджений процес збору у всіх школах міста. Однозначним лідером серед них стала гуманітарна гімназія №23, волонтери якої Катерина Антоненко та Катерина Гановська зібрали 841,95 та 593,71 грн. відповідно. Кращим волонтером за підсумком Акції стала Катерина Антоненко, яка до 841,95 грн. зібраних у школі додала 199,95 грн. на вулицях міста. Таким чином зібравши 1041,90грн! Загалом, школи Житомира зібрали 13 014,49 грн.

Фінал Акції відбувся 20 квітня. Не зважаючи на зливу, 192 волонтери фонду вийшли на вулиці Житомира і зібрали 15 575грн. Найбільшу суму коштів на вулицях Житомира міста зібрала Матвійчук Олександра – 298,09 грн!

Як і було заплановано, не зважаючи на постійний дощ, відбувся святковий концерт на майдані Соборному. Виступили Народний хореографічний ансамбль «Зоряниця» та дует «Забава»; також Акцію підтримали шоу-балет «Адес», танцювальний колектив «Фрістайл», співачки Ольга Федулова та Поліна Липко. Привітав житомирян популярний український співак Олександр Воєвудський, влаштувавши яскраве шоу на сцені. Останню частину відіграли рок-гурти: «Каракурт», «Дитячий садок», «Чеloveкі», «Еклектика» та «Легенда»,.

Під час концерту з аукціону були розіграні призи від партнерів свята – першого професійного таксі «Пілот» та JAM.

Захід не був би можливим без сприяння розважального комплексу «ФОК» та Житомирського заводу огороджувальних конструкцій.

Фонд щиро вдячний громадській організації «До ладу!», яка сприяла проведенню Акції та молодіжній організації «Спілка ініціативної молоді», яка виступила співорганізатором.

Фонд вдячний органам влади, які активно підтримали Акцію «Почуйте всі!» - Житомирському міському голові Вірі Шелудченко, заступнику міського голови Ігорю Гундичу та міській раді.

За сприяння Житомирської обласної державної адміністрації Акція вперше вийшла на рівень області. На момент верстки номеру ще не була точно підрахована сума, зібрана по області, вона буде оголошена на підсумковій прес-конференції Акції.

Вже найближчим часом спеціальна лікарська рада визначить перелік обладнання для лікування дітей з вадами зору, який визначатиметься відповідно до суми зібраних областю коштів та її потреб. Обладнання буде передано лікарням на безоплатній основі з головною умовою – кожна дитина буде обслуговуватись на ньому безкоштовно. Адже кожна дитина повинна бути здоровою й повноцінно радіти життю!








Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: