Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 2 » 11:01:18

В Червоноармійському районі пропонують видобувати пісок та розливати воду

02.10.2015, 11:01:18 2926 6
В Червоноармійському районі пропонують видобувати пісок та розливати воду

Житомирський інвестиційний центр визначив п’ять найбільш перспективних напрямків в Червоноармійському районі.

«Визначені експертами напрямки мають значний та реальний потенціал. Для залучення коштів та реалізації конкретних інвестиційних проектів необхідне виконання тільки двох основних вимог: сприяння влади усіх рівнів та створення професійних бізнес-планів», - підкреслює директор Житомирського інвестиційного центру Вадим Ліскі.

За його словами, Центр вже розпочав підготовчу роботу із розробки інвестпроектів.

Першими двома напрямками є відновлення видобування кварцового піску та виготовлення скла. За експертними розрахунками, існуючих потужностей родовищ достатньо для початку повноцінного процесу видобування піску та запуску невеличких скляних заводів, які колись успішно працювали в саме в цьому районі.

Наступний напрямок - інфраструктурні проекти. Вдале географічне розташування району – поруч з трасою Київ-Чоп - створює можливість для розбудови масштабних логістичних комплексів за рахунок як іноземних, так і вітчизняні інвесторів.

Перспективним є запуск лінії з випуску бутильованної питної води у с.Ягодинка. Біля цього села геологи розвідали 31 км. підземне озеро. Інвестиційна привабливість проекту полягає у досить невеликих капіталовкладеннях та швидкому поверненні інвестицій.

Ще один проект - запуск екологічного виробництва: переробки деревини і виробництва деревинних пелет. У зв’язку з підвищенням ціни на газ, використання цього виду палива є вкрай вигідним.

Вадим Ліскі пояснює, що Червоноармійський район був обраний для вивчення експертами Житомирського інвестиційного центру невипадково - за офіційною статистикою 48% мешканців району не мають постійної занятості. Якщо інвестпроекти вдасться реалізувати, роботу отримає від 1200 до 2000 місцевих жителів.

Прес-служба директора Житомирського інвестцентру Вадима Ліскі

Тэги: Червоноармейский район, Вадим Ліскі, выборы 2015

Схожі новини:


Комментариев: 6
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 12:45:58, 02.10.2015 [Материал]

"...Вдале географічне розташування району – поруч з трасою Київ-Чоп - створює можливість для розбудови масштабних логістичних комплексів..."

На киевской трассе таких стоит множество. Берите, переносите... Дешевлей будет.
HumanZT
2 HumanZT (HumanZT)   • 13:04:22, 02.10.2015 [Материал]

Ще один брехун Заславський, кандидат в облраду від партії чоколодного президента по Червоноармійську! Може почне ще на роботу приймати та аванс виплачувати в майбутні підприємства?! Повертайся до себе в Луганськ, шановний! Країні треба Правий сектор!
Tarasss
3 Taras Somko (Tarasss)   • 06:57:40, 03.10.2015 [Материал]

клоун ти. який на фіг сектор - правий, лівий. людям роботу треба. РОБОТУ. Якщо цей кєнт зробить хоч щось з цього, йому люди памятник поставлять.
Anatoly
4 Lukashevych Anatoly (Anatoly)   • 08:03:23, 04.10.2015 [Материал]

ого, серйозну мужик підійшов. а то всі брешуть - армію контрактну, тарифи як у радянські часи, ковбаса по 2.20 та піонерів у ліжко. а цей хлоп - сразу видно - спеціаліст.
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 17:21:33, 04.10.2015 [Материал]

"... йому люди памятник поставлять..."

А, если не сделает, то же поставят? Но уже на могиле?
Готовьте уши! Лапша летит!
Tarasss
6 Taras Somko (Tarasss)   • 19:46:45, 04.10.2015 [Материал]

та готуйте уші і ще щось можете помить, почистить. а представ, що ото зробить. ти що митимеш тоді?
Оголошення на ЖЖ інфо: