Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Апрель » 11 » 13:48:44

В Житомирській обласні раді розглядали питання з оренди нерухомості

11.04.2016, 13:48:44 3034 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
В Житомирській обласні раді розглядали питання з оренди нерухомості

В обласній раді 7 квітня під керівництвом голови обласної ради Анжеліки Лабунської відбулося засідання робочої групи з питань оренди нерухомого майна. У засіданні взяла участь заступник голови обласної ради Наталія Рибак.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради 

Під час засідання робоча група розглянула 85 питань, пов’язаних з орендою нерухомого майна обласної ради.
Жвава дискусія розгорнулася навколо питання надання в оренду приміщення ансамблю національного обряду «Родослав». Члени робочої групи наголосили на тому, що таке культурне надбання Житомирщини як ансамбль «Родослав» повинно мати постійне приміщення.

У свою чергу голова обласної ради Анжеліка Лабунська запропонувала надати цьому колективу, а також хоровій капелі «Орея» одну будівлю на двох на постійній основі.

«Це колективи, які представляють нашу область на міжнародних конкурсах і є нашою гордістю. Вони не можуть постійно скитатися, шукаючи собі нормальне приміщення для репетицій, або тулитися по закутках. Культура завжди була дотаційною і вона ніколи не буде заробляти гроші, тому її потрібно підтримувати та розвивати», - сказала очільник депутатського корпусу.

Окрім цього, під час засідання бурхливе обговорення викликало питання надання в оренду приватним підприємцям приміщень на територіях комунальних лікувальних закладів.

Голова обласної ради порушила питання створення Наглядових рад комунальних закладів, які мають виконувати контролюючу функцію, й будуть приймати рішення про надання приміщень в оренду.

«Наглядова рада має здійснювати контроль за використанням коштів, за управлінням підприємством. До неї мають входити люди професійні, фахові, які розуміються на роботі комунальних закладів. Наглядова рада й буде вирішувати - надавати чи не надавати приміщення в оренду», - зазначила Анжеліка Лабунська.

За результатами засідання робочої групи комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” обласної ради рекомендовано укласти 18 нових договорів та продовжити 12 договорів оренди нерухомого майна.
Також прийнято рішення про розміщення 5 оголошень про проведення конкурсів на право оренди нерухомого майна.
Серед іншого, члени робочої групи вирішили переглянули умови деяких договорів оренди та прийняли рішення про замовлення звітів про експертну оцінку об’єктів та його рецензування, та за їх результатами винести ці питання на чергове засідання робочої групи.




Тэги: Недвижимость, обласной совет, Житомирская область, оренда

Схожі новини:


Комментариев: 2
RA
1 RA (RA)   • 20:59:06, 12.04.2016 [Материал]

не раджу нікому арендувати державне майно - не дешево і дуже бюракратично - замість того щоб заробляти кошти на аренді - вони надають перевагу тому щоб воно пустувало,ціна не ринкова
RA
2 RA (RA)   • 21:03:15, 12.04.2016 [Материал]

читайте їхню логіку: створити дуже поважні комітети і приймати надзвичайно важливі рішення "Наглядова рада й буде вирішувати - надавати чи не надавати приміщення в оренду"... при цьому підтримувати нормальний стан приміщень будуть з бюджету... пока старперы чиновники работают - кина не будет
Оголошення на ЖЖ інфо: