Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Август » 2 » 11:43:13

Голова Житомирської обласної ради очолить робочу групу, яка вивчатиме питання екологічного збору

02.08.2016, 11:43:13 2122 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Голова Житомирської обласної ради очолить робочу групу, яка вивчатиме питання екологічного збору

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська підписала спільне розпорядження про утворення робочої групи з вивчення питання надходження екологічного збору.

Вона неодноразово наголошувала, що потрібно розібратися, чому у нашій області від підприємств надходять такі мізерні суми екологічного збору. Про це інформує прес-служба обласної ради.

«В Івано-Франківській області нараховано 156 млн грн екологічного збору – отримано 130 млн грн. В інших областях суми екологічного збору від 20 млн грн і більше, а у Житомирській області лише 8,7 млн грн. Деякі наші підприємства мають заборгованість по кілька мільйонів гривень. Ми повинні спитати з  екологічної інспекції та правоохоронних органів, що вони зробили у цьому напрямку – чи зверталися з позовами про стягнення боргів, чи призупиняли діяльність підприємств, і які заходи впливу взагалі вживались», - зазначила Анжеліка Лабунська 21 липня під час сесії обласної ради.

Згідно з розпорядженням, голова обласної ради Анжеліка Лабунська та перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко визначені як співголови робочої групи. Серед членів робочої групи - депутати обласної ради, представники апарату обласної ради та облдержадміністрації, керівники Державної екологічної інспекції в області, Житомирської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Міндоходів в області, головного управління Державної казначейської служби України в області, Житомирської митниці.


Тэги: облсовет, Лабунская, экологический сбор

Схожі новини:


Комментариев: 2
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 12:06:38, 02.08.2016 [Материал]

Дань собирать - это любимое дело и проверенное.

Для многих более актуальный вопрос, а когда хапуги собираются очолить шконки возле окон?
Voice
2 soon2017 (Voice)   • 12:55:31, 02.08.2016 [Материал]

какой дурак откажется от такого мероприятия- дело нынче прибыльное, народ перешел с газа на дрова... а там совсем другая цена за негативное воздействие на окружающую среду. Так что кто перевел свои предприятия на дрова, возможно, пожалеют об этом, когда лабуская собственной персоной явится за екологічним збором- ценник выставит нехилый
Оголошення на ЖЖ інфо: