Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Сентябрь » 13 » 14:15:58

На Князів Острозьких, 131 встановили дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. ФОТО     Реклама  

13.09.2018, 14:15:58 2968 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Князів Острозьких, 131 встановили дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. ФОТО

У Житомирі благодійники не уповільнюють темпів щодо облаштування нових і покращення вже наявних дитячих зон відпочинку. З 2015 року Фонд родини Розенблат впроваджує програму «Щасливе дитинство». Черговий дитячий майданчик Фонд родини Розенблат подарував мешканцям будинку за адресою вулиця Князів Острозьких, 131.

За словами жителів, раніше у дворі не було належних умов для дозвілля малечі.

«У мене двоє дітей, старшому 3 роки, який вже грається на цьому майданчику і я дуже рада, що тепер йому, де бавитися. Тому що раніше у нас не особливо було, де гуляти, був дуже старенький майданчик, все розбите було, а тепер одне задоволення буде. Дуже дякую», - коментує тамтешня мешканка Анна.

В листопаді 2017 року тут створили ОСББ «Княже 131» і відразу взялися за покращення будинку та прилеглої території. Голови ОСББ Олександр Янко поділився, що за 10 місяців їм вдалося замінити освітлення, частково замінити систему водопостачання та водовідведення. У планах - утеплення будинку, встановлення камер відеоспостереження, заміна дверей та вікон, асфальтування подвір’я. Встановлення сучасного дитячого майданчика від Фонду родини Розенблат стало черговим етапом покращення умов у ОСББ «Княже 131».

«Сьогодні ми відкриваємо дитячий майданчик, який нам люб’язно подарував народний депутат України, засновник Фонду родини Розенблат Борислав Розенблат. На відкриття ми запросили дітей зі свого будинку та сусідніх будинків. Адже це довгоочікуване свято для усіх. Тут ми ще будемо встановлювати лавки, проводити інший благоустрій, планів ще багато», - каже голова ОСББ Олександр Янко.
 

«Приємно, коли люди прагнуть змін не лише у власних квартирах, але й у під’їздах, будинках та подвір’ях. Подаровані нашим Фондом майданчики відразу стають улюбленим місцем дітей та окрасою дворів», - розповідає народний депутат Борислав Розенблат.

Нагадаємо, що за останні 4 роки Фонд родини Розенблат встановив близько 30 дитячих майданчики у Житомирі та області.


Тэги: Житомир, фонд родини Розенблат, Детская плошадка

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: