Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Август » 1 » 16:07:11

Фонд родини Розенблат подарував мешканцям житомирського ОСББ «Затишна оселя-25» ігровий майданчик. ВІДЕО     Реклама  

01.08.2018, 16:07:11 3121 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат подарував мешканцям житомирського ОСББ «Затишна оселя-25» ігровий майданчик. ВІДЕО

У дворі ОСББ «Затишна оселя - 25», що на Київській у Житомирі, сьогодні як ніколи людно: гучно лунає музика та дитячий сміх. І дорослі, і малеча тішаться, що нарешті біля їхнього будинку з’явився сучасний дитячий майданчик, адже раніше тут просто не було де гратися, - зізнаються місцеві.

«Все шаталося, було небезпечно з дітками гратися. Зараз маємо вже нове, гарне. Діти раді, ми раді за діток, за те, що наші місцеві можновладці нас так підтримують, думають про нас, турбуються», - розповідає Юлія Лісіцька, - інформує Житомир.інфо

«Зараз дуже гарний майданчик, крутий. Ми раніше ходили або на виставку, або далі, бо дуже подобаються такі гойдалки», - додає Анна Яремчук.

«Раніше ходила гуляти у двори, багато де ходила. Тут був старий майданчик, я радію, що поставили новий», - каже Євгенія.

Голова «Затишної оселі» ділиться: кілька років мріяли, аби в їхньому будинку встановили кольоровий, яскравий, а головне безпечний майданчик. Каже: куди тільки не звертались, аж поки їхнє звернення не потрапило до Фонду родини Розенблат.

«Мрія поставити майданчик особисто у мене ще була у минулому році. Адже наші діти ходили гратися у сусідні дворики. Зараз картина інша.

На цих вихідних ми його отримали та встановили. Вийшло краще, ніж я сподівався», - каже голова правління ОСББ «Затишна оселя – 25» Олександр Шатилович.

З нагоди, так би мовити, дня народження майданчика до «затишно осельців» приїхав народний депутат України Борислав Розенблат. У своєму виступі посадовець зазначив: Фонд родини Розенблат не просто дарує майданчики, а таким чином підтримує ініціативи та починання ОСББ.
 

«Я з першого дня підтримую те, щоб створювалось ОСББ. Для того, щоб люди мали можливість створювати своє життя так, як вони його бачать і чого бажають. Ви отримали цей майданчик і я всім бажаючим кажу: передавайте своїм друзям, сусідам іншим, хто тільки думає над створенням ОСББ - створюйте. Кожна людина, кожна оселя, яка сьогодні дійсно планує розвиватися і жити, щоб був своєчасний вивіз сміття, прибирання територій, всі комунальні послуги, але нової якості і де є відповідальність - це і є наше прагнення до створення ОСББ», - звертається до мешканців народний депутат України Борислав Розенблат.
 

Нагадаємо, «Фонд родини Розенблат» вже встановив в Житомирі та області близько 30 дитячих майданчиків і на цьому, обіцяють його засновники, зупинятися не збираються.


Тэги: фонд родини Розенблат, детская площадка, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 6
rzk
1 rzk (rzk)   • 19:25:03, 01.08.2018 [Материал]

Спасибо фонду! Хоть один толк от выборов - ведь осталось не много дворов без пложадок.
Їжачок
2 Блукаючий (Їжачок)   • 20:13:55, 01.08.2018 [Материал]

прошла весна, настало лето - спасибо Бореньке за это!
Berserk80
3 Yuriy Bichurin (Berserk80)   • 20:45:08, 01.08.2018 [Материал]

Стопе криткам, сколько площадок построили фонд Сухомлина, Порошенко, и прочих?

Не я такой сякой. Можете просто цифру и адреса написать. Не надо спорить.
жЫдобандЕровец
5 МаксЫмко (жЫдобандЕровец)   • 13:11:24, 02.08.2018 [Материал]

Размах и способ пускания пыли в глаза зависит от высоты целевой должности. Уровень депутата это детская площадка, уровень президента - поместная церковь.
Berserk80
6 Yuriy Bichurin (Berserk80)   • 20:24:48, 06.08.2018 [Материал]

на свои деньги?
garold
4 Кonstantin (garold)   • 22:19:14, 01.08.2018 [Материал]

Кому нужен тупой монтаж игровой площадки без подготовки и планировки территории на которую её устанавливают,тем более на этих граждан деньги....
Оголошення на ЖЖ інфо: