Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июнь » 5 » 11:59:42

Фонд родини Розенблат встановив черговий дитячий майданчик у Житомирі. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

05.06.2019, 11:59:42 4509 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат встановив черговий дитячий майданчик у Житомирі. ФОТО. ВІДЕО

У Житомирі фонд родини Розенблат продовжує реалізацію програми «Щасливе дитинство». В рамках якої 3-го червня за адресою провулок Червоний, 45 встановили нову ігрову зону.

«Мешканці нашого будинку якось зібралися і думали, що можна зробити для дітей. Спочатку вони вирішили поставити для нас гірку, карусель, лавочку і турніки. Пізніше вони придумали, що можна поставити ще один майданчик для дітей, щоб було більше місця для ігор. І ось нам вже встанови новий майданчик, мені він дуже подобається. Я рада», - розповідає дівчинка Ульяна.

За словами голови будинку пані Світлани, на цей майданчик мешканці чекали тривалий час: «Ми мріяли про цей майданчик не один рік, бо нашим дітям не було, де гратися. Цей майданчик для нас, як знахідка, нашому щастю немає меж, особливо тепер, коли настало літо, коли діти не в школі, не в садочках».

Засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат переконаний, що якісні зміни у житті житомирян можливі тільки завдяки їхнім ініціативам.

«У кожному будинку є небайдужі люди, які прагнуть позитивних змін. Я радий, що є такі ініціативні люди, які подають свої ідеї і ми допомагаємо їх реалізовувати. Програма «Щасливе дитинство» вже триває 5 років і поки ми не плануємо збавляти обертів», - каже Борислав Розенблат.

«Ми разом зі своєю громадою неодноразово хотіли навести лад, зробити кращі умови для своїх дітей. Ми звернулися за допомогою до Фонду родини Розенблат і нас підтримали. Тепер є де гратися не лише дітям з нашого будинку, але й з сусіднього», - розповідає пан Олександр, мешканець будинку.

У Фонді опрацьовують усі отримані раніше заявки і планують, де найближчим часом встановлять нові ігрові зони. За роки впровадження програми «Щасливе дитинство» у Житомирі з’явилося понад 30 майданчиків.

Нагадаємо, Фонд родини Розенблат, це неприбуткова благодійна організація, яка не збирає пожертви, а фінансується виключно за кошти членів родини Розенблат.


Прес-служба фонду родини Розенблат


 


 













 


Тэги: фонд родини Розенблат, детская площадка, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 2
current_user
1 Current User (current_user)   • 13:10:18, 05.06.2019 [Материал]

А коли піде дощ, то майданчик буде у воді.
Вибори, вибори ...
krotdasha
2 Даша Крот (krotdasha)   • 13:32:28, 05.06.2019 [Материал]

Current Use, у вас мозок вигорів на сонці.
Оголошення на ЖЖ інфо: